ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Β. Ελλάδα!!!

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και δυο καταζητούνται από τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, στη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους περισσότερα από δέκα κιλά χασίς και 1,5 κιλό ηρωίνης.
* Στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί παρέπεμψαν στον εισαγγελέα έναν 31χρόνο και τον 25χρόνο φίλο του, γιατί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.468 γραμμαρίων. Οι κατηγορούμενοι κατείχαν επίσης, πέντε κινητά τηλέφωνα, με τα οποία - σύμφωνα με την αστυνομία - ρύθμιζαν τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών τους και δυο χιλιάδες ευρώ, προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.
* Ζευγάρι από την Αλβανία καταζητείται από τις αρχές στην Έδεσσα, ύστερα από πληροφορίες της αστυνομίας, ότι διακινεί ναρκωτικά. Σε έφοδο που έγινε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν βρέθηκαν 10.580 γραμμάρια χασίς, 32 γραμμάρια κοκαίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία βιβλιάρια καταθέσεων ελληνικών τραπεζών και ένα βιβλιάριο καταθέσεων Αλβανικής τράπεζας. Οι φερόμενοι ως δράστες διαφεύγουν στο εξωτερικό και θα εκδοθεί εις βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.
* Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών που είχαν στην κατοχή τους συνολικά 1 κιλό και 100 γραμμάρια κάνναβης προχώρησαν άντρες της ΕΛΑΣ στη Φλώρινα. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στο ΙΧ αυτοκίνητό τους, λίγο μετά την είσοδο τους στην Ελλάδα από το τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής.
πηγή: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: