ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Εκδικήθηκε συνάδελφό του μέσω… ροζ αγγελιών!!!

Δημοσίευσε το τηλέφωνο και τα στοιχεία της σε ερωτική ιστοσελίδα!

Θύμα ενός «αρρωστημένου» συναδέλφου της, που τη δυσφημούσε στο ίντερνετ, έπεσε μία 33χρονη ασφαλίστρια στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, ένας 45χρονος επίσης ασφαλιστής στο επάγγελμα, είχε κατασκευάσει ψεύτικο προφίλ της γυναίκας στο Facebook που διαχειριζόταν ο ίδιος, ενώ παράλληλα είχε αναρτήσει αγγελίες ερωτικού περιεχομένου σε «ροζ» ιστοσελίδες, όπου αναφερόταν πως η 33χρονη προσέφερε ανάλογες «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής. Μάλιστα, ο 45χρονος είχε δημοσιεύσει και το τηλέφωνο της γυναίκας, με αποτέλεσμα να την καλούν διάφοροι υποψήφιοι «πελάτες» που νόμιζαν ότι είχε αναρτήσει η ίδια την αγγελία.
Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσω του οποίου φέρεται να έκανε τις επίμαχες αναρτήσεις.
Σε βάρος του 45χρονου ασφαλιστή σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και για συκοφαντική δυσφήμιση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: