ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ξεσκαρτάρει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ...Τέσσερις προς αποχώρηση!!!


Τουλάχιστον τέσσερις παίκτες έχει η λίστα του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, για διαπραγμάτευση προς λύση της συνεργασίας τους, μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ήδη ξεκίνησε.
Ο λόγος για τους Λούσιο Φιλομένο, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Σωτήρη Μπαλάφα και Βαγγέλη Γεωργίου. Τα συμβόλαια των δύο πρώτων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τελειώνουν το καλοκαίρι και -όπως φαίνεται- η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιθυμεί να λύσει από τώρα την συνεργασία τους για να αποφύγει ακόμα μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση.
Οι Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς θέλουν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια και να παραμείνουν στην ομάδα ως το καλοκαίρι, ευελπιστώντας σε καλύτερη συγκυρία τότε. Ο Σωτήρης Μπαλάφας δεν δείχνει αρνητικός και έχει πρόταση από τον Πανιώνιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτό θα γίνει μόλις η αθηναϊκή ομάδα παραχωρήσει τους Μανιάτη και Κουμορτζί, οπότε και θα καλύψει τη μία από τις δύο θέσεις με την απόκτηση του Αρτινού μέσου.
Ο μικρότερος της παρέας, Βαγγέλης Γεωργίου, είναι και ο μόνος που δεν έχει λεπτό συμμετοχής σε επίσημο αγώνα φέτος με τον ΠΑΟΚ και δεν θα είχε αντίρρηση να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοδοσφαιρική του καριέρα, αφού σε αυτόν δεν έχει πολλά περιθώρια να κερδίσει συμμετοχές και αγωνιστικές παραστάσεις.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: