ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Σισέ πάει Ρεάλ;

Η Βασίλισσα ψάχνει απεγνωσμένα σέντερ φορ!

Στη λίστα της επιθετικής γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σύμφωνα με σημερινά ισπανικά δημοσιεύματα ο Τζιμπρίλ Σισέ, αν και από τον Παναθηναϊκό δεν το συζητούν.
Η απουσία του Γκονζάλο Ιγκουαΐν για τους επόμενους τέσσερις μήνες από την αγωνιστική δράση της Ρεάλ Μαδρίτης όπως είναι λογικό έχει ενισχύσει τα σενάρια αναφορικά με απόκτηση επιθετικού για την ομάδα της Ισπανίας.
Μπορεί ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να είναι το φαβορί για τη θέση στην επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης και την επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της έκδοσης As, έχει στη λίστα και άλλα ονόματα για τη θέση του στράικερ και εκεί βρίσκεται και αυτό του Τζιμπρίλ Σισέ!
Εκτός από τον Γάλλο σουπερστάρ του Παναθηναϊκού τα υπόλοιπα ονόματα είναι τα εξής: Κάρολ (Νιουκάστλ), Παβλιουτσένκο (Τότεναμ), Σουάρες (Άγιαξ), Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Λουκάκου (Άντερλεχτ), Τοϊβόνεν (Αϊντχόφεν), Κάριου (Άστον Βίλα), Καβάνι (Νάπολι), Καρντόσο (Μπενφίκα), Σόου (Λιλ), Νενέ (Παρί), Μάτρι (Κάλιαρι), Σάρατε (Λάτσιο).
Ξανά οι Γάλλοι για Τζιμπρίλ
Ο πρόεδρος της Μπορντό με τοποθέτησή του ξεκαθάρισε πως οι Γιρονδίνοι δεν ασχολούνται με την υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.
Όπως αναφέρει η έκδοση Le Parisien, ο επαναπατρισμός του 29χρονου στράικερ στη Γαλλία βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο για τον ίδιο και θα λάβει χώρα σε αποκλειστική περίπτωση που δεν μπορέσει να γυρίσει στην Αγγλία.
«Η Μπορντό έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου, οι οποίοι ζητούν 14 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του επιθετικού τους αστέρα», αναγράφεται μεταξύ άλλων.
πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: