ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Μ. Λύτρα: Απλήρωτη εγκαταλείπει το τραγούδι

Να εγκαταλείψει οριστικά το τραγούδι και να επιστρέψει στον Καναδά σκέφτεται η Μάρω Λύτρα.
Είναι γεγονός ότι τα πράγματα για τη δημοφιλή τραγουδίστρια δεν πήγαν και τόσο καλά το τελευταίο διάστημα…
Η συνεχής αλλαγή εταιρειών, το εμπάργκο των ραδιοφώνων με τα κατευθυνόμενα play lists που παίζουν μόνο τραγούδια «ημετέρων» καλλιτεχνών και η δυσκολία ανεύρεσης μαγαζιού και επιχειρηματία που θα τη στήριζε, οδήγησαν τη Μάρω Λύτρα στη δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση να εγκαταλείψει τον χώρο του τραγουδιού, ο οποίος της έδωσε μεγάλες χαρές αλλά το τελευταίο διάστημα μόνο πίκρες.
Η τελευταία εμφάνιση της Μάρως ήταν στο μαγαζί Edo, επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με στενό συνεργάτη της, παρότι το σχήμα στο οποίο εμφανιζόταν με τον Χρήστο Κυπριανίδη και τον Γιώργο Χρήστου, είχε «δέσει» και όσοι το είδαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν, τελικά δεν κατάφερε να προσελκύσει αρκετό κόσμο.
Έτσι, ενώ ξεκίνησε να λειτουργεί τέσσερις μέρες την εβδομάδα, στην πορεία συρρικνώθηκε σε Παρασκευή και Σάββατο.
Λέγεται μάλιστα ότι την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι και οι τελευταίες μέρες που θα λειτουργήσει και μετά θα πέσουν οι «τίτλοι του τέλους» και για το σχήμα αλλά και για την -εν Ελλάδι τουλάχιστον- καριέρα της Μάρως στο τραγούδι.
Σ’ αυτό συνέβαλε και η οικονομική ασυνέπεια του επιχειρηματία, ο οποίος επικαλούμενος κώλυμα δεν καταβάλλει τα συμφωνηθέντα στους τραγουδιστές που συμμετέχουν στο σχήμα.
Είναι γνωστό ότι η Μάρω είναι παρορμητική φύση και λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τη λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: