ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Φεύγει ο Σισέ... λένε οι Γάλλοι!!!

Με το ένα πόδι στην έξοδο από την Παιανία ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Η ιστοσελίδα footmercato αναφέρει ότι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας με πιο πιθανό προορισμό την Αγγλία.
«Η απαίσια πορεία του Παναθηναϊκού στο Champions League, η απόλυση του προπονητή, η ανικανότητα της ομάδας να μείνει στους ίδιους ρυθμούς με τον Ολυμπιακό, έκαναν το 2010 να κλείσει με πο
λύ απογοητευτικό τρόπο. Αυτό έχει κάνει τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκέφτεται και πάλι το μέλλον του στην Ελλάδα, παρά τα πρόσφατα σχόλια του στα οποία υποστήριζε το αντίθετο. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε άλλες εξελίξεις σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Στη συνέχεια οι Γάλλοι τονίζουν: «Αν ο Παναθηναϊκός βάλει σαν τιμή πώλησης τα...
14 εκατομμύρια Ευρώ, υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Αγγλία που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν. Η Νιουκάστλ είναι η μία, ενώ το γεύμα ανάμεσα σε Στίβεν Τζέραρντ και Σισέ την προηγούμενη εβδομάδα ίσως να μην ήταν τόσο αθώο. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσουν στον Παναθηναϊκό, μιας και αν φύγει ο Σισέ θα είναι μία τραγωδία για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: