ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Μετά τα γαμοδάνεια και τα διακοποδάνεια τωρα παίρνουμε φοροδάνεια!!!


ΠΗΡΑΜΕ ΓΑΜΟΔΑΝΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙA iPHONEΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΔΑΝΕΙA ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
Μπορεί τα αποκαλούμενα «φοροδάνεια» να μετράνε δέκα χρόνια ζωής, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες έχουν καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλή με πολλούς να είναι εκείνοι που καταφεύγουν σε αυτά προκειμένου να καταβάλουν το φόρο εισοδήματος, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία και την περαίωση.
Τα ειδικά δάνεια που παραχωρούν το τελευταίο διάστημα οι τράπεζες, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», λειτουργούν όπως τα καταναλωτικά, αλλά με πιο ευνοϊκούς όρους, με το μέσο ονομαστικό επιτόκιο να είναι της τάξης του 9% όταν για ένα καταναλωτικό δάνειο βρίσκεται στο 12 με 13%.
Στην περίπτωση που ο δανειολήπτης μάλιστα είναι διατεθειµένος να προσηµειώσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο, το επιτόκιο µειώνεται ακόµη περισσότερο, ξεκινώντας από το 5,7%.
Ένα τέτοιο δάνειο μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 40.000 ευρώ σε περίπτωση που δεν υπάρχουν εξασφαλίσεις, ενώ αν προσηµειωθούν περιουσιακά στοιχεία µπορεί να αυξηθεί. Αντίστοιχα, η διάρκεια ξεκινά από τον έναν χρόνο και µπορεί να ξεπεράσει τα δέκα, ανάλογα µε την επιθυµία του δανειολήπτη.
Τα "φοροδάνεια" δίνουν τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να εξασφαλίσουν σαφώς χαμηλότερη δόση, στοιχείο που αντιστοιχεί σε μεγαλύτερη διάρκεια και κατ’ επέκταση περισσότερα χρήματα σε τόκους.
Εκτός από τα "φοροδάνεια", οι τράπεζες παρέχουν και μια σειρά από διευκολύνσεις σε όσους θέλουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς την Εφορία χρησιµοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα.
Έτσι, οι φορολογούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας ή το φόρο εισοδήματος σε άτοκες δόσεις, αλλά σε περίπτωση που δεν τις κατέβαλλαν εγκαίρως επιβαρυνόταν με επιτόκια που άγγιζαν ακόμα και το 20%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: