ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Σκληρή ανακοίνωση από τον Ντέμη Νικολαϊδη!!!


Απαντάει στην συνέντευξη του Παππά... για τη διαχείριση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στην αντεπίθεση περνάει ο Ντέμης Νικολαίδης για όλα όσα του καταλογίζονται για την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
«Δεν μπορώ να αποδέχομαι όλα αυτά τα ψέματα και την λάσπη τα τελευταία δύο χρόνια. Από εδώ και πέρα, σε οτιδήποτε γραφτεί ή ειπωθεί ή υπονοηθεί για μένα και την εντιμότητα μου θα αμυνθώ μόνο νομικά» αναφέρει.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να μιλήσει με στοιχεία που παραθέτει ο ίδιος για τα πεπραγμένα του στην ΠΑΕ.
Παραδέχεται ότι μπορεί να υπήρξε υπέρβαση στο budget την τετραετία 2004-08 αλλά με τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων ενώ τονίζει ότι τα προβλήματα στην ομάδα δημιουργήθηκαν μετά το καλοκαίρι του 2008. «Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Θανόπουλο που είχε αναλάβει Διευθύνων Σύμβουλος, έπρεπε κάποια χρήματα να μπούνε στην ομάδα τον Ιούνιο του 2008. Οι μέτοχοι συμφώνησαν ότι θα τα βάλουν. Τα χρήματα δεν μπήκαν» αναφέρει ενώ μιλάει και για την ενημέρωση των μετόχων για τα οικονομικά:«Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι του συλλόγου και το πώς λειτουργούσαμε, οι μέτοχοι είχαν πάντα πλήρη πρόσβαση στα οικονομικά της ομάδας και όλοι οι οικονομικοί διευθυντές που εργάστηκαν στην ΠΑΕ ήταν επιλογές και προσλήψεις των μετόχων».
Ακόμα, ο Ντέμης Νικολαΐδης αφήνει αιχμές για μέτοχο (χωρίς να τον κατονομάζει) για τη στάση του στις μεταγραφές. «Υπήρχαν περιπτώσεις που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν το 2006, όταν ένας μέτοχος είπε σε συνάντηση ότι βάζει λεφτά για μεταγραφές, μόνο όμως αν πάρουμε συγκεκριμένο παίκτη που του άρεσε».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: