ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το νέο σήμα της ΝΔ


 

«Αυτό είναι το σήμα της ΝΔ για τη νέα γενιά- τελεία και παύλα», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς
Το νέο σήμα και το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε στα καινούρια γραφεία του κόμματος στην οδό Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς. Το νέο λογότυπο είναι λιτό, αποτελείται από τον τίτλο «Νέα Δημοκρατία» με μπλε και γαλάζια γράμματα και δύο γραμμές πορτοκαλί και πράσινο.
«Μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο η ΝΔ κάνει πολλά βήματα μπροστά, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της εποχής, που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα», υπογράμμισε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι το νέο έμβλημα, που είναι, όπως είπε το νέο πρόσωπο, η νέα εικόνα του κόμματος στον 21ο αιώνα, αντικατοπτρίζει όλες τις αρχές που πρεσβεύει η ΝΔ: διαφάνεια, πρωτοπορία, σιγουριά, ήρεμη δύναμη.
«Αυτό είναι το σήμα της Νέας Δημοκρατίας της νέας γενιάς», ευχόμενος το νέο έμβλημα να συνοδεύσει και να επισφραγίσει πολλές επιτυχίες για την Ελλάδα.
«Το παλιό ιστορικό μας σύμβολο δεν πετιέται, απλά θα μείνει στην ιστορία, για να μας θυμίζει τις ωραίες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε, θα λειτουργεί σαν μια πολύτιμη φωτογραφία», συμπλήρωσε.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το νέο portal του κόμματος, το οποίο όπως είπε ο κ. Σαμαράς είναι «σύγχρονο και διαδραστικό, με στόχο να γίνει σημείο συνάντησης ιδεών και ανθρώπων από όλο τον πλανήτη». 

http://www.voria.gr/details.php?id=37749

Δεν υπάρχουν σχόλια: