ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Νέα τροπή στην οικογενειακή τραγωδία στη Ζάκυνθο!!! Ο πατέρας έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα!


Η πτώση ενός οχήματος στο οποίο επέβαιναν ένας πατέρας με την κόρη του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο παλιό λιμάνι της Ζακύνθου, είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη. Η 23χρονη κοπέλα είχε καταφέρει να βγει με τις δικές της δυνάμεις από το όχημα, σε αντίθεση με τον πατέρα της, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ώρες μετά το περιστατικό, αφού η περιορισμένη ορατότητα εμπόδιζε τη διαδικασία ανάσυρσής του.
Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της στο λιμεναρχείο η 23χρονη Ελένη Σουρίκα, πήγαινε με τον πατέρα της στην προβλήτα του λιμανιού, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο, όταν εκείνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πάτησε γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο μέσα στη θάλασσα.
Δεν είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς, ούτε κάποιο άλλο περιστατικό που μπορεί να εξηγεί την ενέργεια αυτή, ισχυρίστηκε η 23χρονη κοπέλα. Περιγράφοντας μάλιστα όσα είχαν προηγηθεί εκείνη την ημέρα, σημείωσε ότι όλα ήταν ομαλά και δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
Μετά την κατάθεση της κόρης, το Λιμεναρχείο θα στείλει το φάκελο με τη δικογραφία στον εισαγγελέα για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Τα ερωτήματα ωστόσο για τους λόγους που ώθησαν τον 55χρονο σε αυτή την πράξη παραμένουν, αφού δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής ότι το αυτοκίνητο υπέστη κάποια βλάβη ή συνέβη κάποιο ατύχημα και έπεσε στη θάλασσα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: