ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ : Συνεχίζουμε χωρίς τη βοήθεια του Δημάρχου Γρεβενών...


Στις 25-01-2011 μέλη του Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ συναντήθηκαν με τον κο. Δήμαρχο Γρεβενών. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η προοπτική οικονομικής ενίσχυσης της ποδοσφαιρικής ομάδας που φέτος αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας. Υπήρξε, ΑΟΡΙΣΤΗ, υπόσχεση του κου Δημάρχου περί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας στο... ΜΕΛΛΟΝ. Όπως είναι γνωστό στο φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών, ο ΠΥΡΣΟΣ, κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας και ΔΕΝ υποβιβάστηκε, αντίθετα τερμάτισε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πλην όμως οικονομικοί λόγοι ανάγκασαν την τότε διοίκηση να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και αποφασίστηκε τελικά η συμμετοχή του ΠΥΡΣΟΥ σε όμιλο της Δ εθνικής κατηγορίας.
Περιττό βέβαια είναι να αναφέρουμε το γνωστό σε όλους ότι ο ΠΥΡΣΟΣ πορεύτηκε στη Γ εθνική, κυρίως, με την οικονομική ενίσχυση – χορηγία του κ Δ. Παπαϊωάννου.
Στον τελευταίο υπήρξε ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση του τότε Νομάρχη και νυν Δημάρχου Γρεβενών, ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΠΥΡΣΟΣ, περί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, πλην όμως η υπόσχεση αυτή ΔΕΝ υλοποιήθηκε ποτέ.
Η θέση της διοίκησης του ΠΥΡΣΟΥ ήταν και είναι να μην έρχεται σε αντιπαράθεση αναφορικά με θέματα της αγαπημένης μας ομάδας.
Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας και επειδή ΔΕΝ επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κο ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΔΕΝ επιθυμεί πλέον την οικονομική ενίσχυση του από τον Δήμο Γρεβενών, επειδή πιστεύει ότι αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί.
Ο ΠΥΡΣΟΣ θα προσπαθήσει να πορευτεί με βάση τις οικονομικές ενισχύσεις άλλων χορηγών του και φυσικά των φιλάθλων του.

ΓΡΕΒΕΝΑ 27/01/2011
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: