ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Συντονιστική Επιτροπή ν. Ηρακλείου ΔΗ.ΣΥ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντονιστική Επιτροπή ν. Ηρακλείου ΔΗ.ΣΥ.
Ηράκλειο, 27 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο
Την Παρασκευή στις 7 και τις 8 το απόγευμα στα γραφεία του κινήματος
Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κινήματος στο Ηράκλειο την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οικονομικά ζητήματα, τοπικού και εθνικού ενδιαφέροντος, οργανωτικά θέματα, αλλά και οι συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Σημειώνεται ότι η Οικονομική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο αποτελείται από τους: κ. Μ. Παπακαλιάτη, κα. Βασιλάκη, κα. Μ. Γύπαρη, κ. Γ. Μανελάκη, κα. Μαρίτα Καράτζη.
Στη σύσκεψη θα παραβρεθούν και οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης, Δ. Γιαννουλάκη και Μ. Καράτζης.
Στις 8 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα συνεδριάσει και η Οργανωτική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Π. Σπαθαράκης, κατά την οποία θα αναλυθούν θέματα οργάνωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στους υπόλοιπους Καλλικρατικούς Δήμους, ενώ θα συζητηθεί και το ζήτημα εγγραφής μελών στο κίνημα. 



Συντονιστική Επιτροπή ν. Ηρακλείου ΔΗ.ΣΥ.
Ηράκλειο, 27 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και διασκεδάζουν… οι νέοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας
Πρώτη συνάντηση στο καφέ μπαρ Novo στις 21.00 στο Ηράκλειο
Η πρώτη συνάντηση των νέων της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στο καφέ μπαρ Novo στις 21.00 στο Ηράκλειο.
Συντονιστές της συνάντησης των νέων είναι οι: Λυδάκη Μαρία, Μερωνιανάκη Ευαγγελία, Μπαγουράκης Γιώργος, Ορφανίδης Αντώνης, Σαριδάκης Γιώργος και η Σκαντζάκη Φωτεινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: