ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Κορυφαίος ευρωπαίος αθλητής ο Φέτελ!!!

Ξεχωριστή διάκριση για τον πιλότο της Red Bull!!!

Ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής (23 χρονών και 134 ημερών) στη Formula 1 κατάφερε να πάρει την ξεχωριστή διάκριση από το Διεθνές Αθλητικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συγκεντρώνοντας συνολικά 79 ψήφους.
Στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς, στο Άμπου Ντάμπι, ο πιλότος της Red Bull, κατάφερε να πάρει την καρό σημαία και να πάρει τον τίτλο μέσα από χέρια του Φερνάντο Αλόνσο.
Στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης ψηφοφορίας βρέθηκε ο πρωταθλητής του στίβου, Κριστόφ Λεμέτρ με 78 ψήφους. Ο Γάλλος σπρίντερ έγραψε ιστορία, όταν έριξε το χρονόμετρο κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα στα 100 μέτρα και έγινε ο πρώτος λευκός που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.
Τρίτος είναι ο Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ με 74 ψήφους. Το 2010 κατάφερε να κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός, το Γουίμπλεντον, ενώ νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το US Open. Παράλληλα, διατήρησε το αήττητο του στο χώμα.
Και οι τρεις τους είναι εξαιρετικοί αθλητές, αλλά ο Φέτελ είναι αυτός που κατάφερε να διακριθεί στην πρώτη θέση, έστω και οριακά, καθώς είχε έναν παραπάνω ψήφο από τον Λεμέτρ.
Πηγή: auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: