ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τα πολιτιστικά δρώμενα του Σαββατοκύριακου στον Αλμυρό





Οι εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Αλμυρού, το Σάββατο, και του Περιφερειακού Τμήματος Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου την Κυριακή, απαρτίζουν τα πολιτιστικά δρώμενα του Σαββατοκύριακου στον Αλμυρό:
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Αλμυρού


Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου (8.30μ.μ.) ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων επαρχίας Αλμυρού.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο "Κτήμα Παπαθανασίου - Τιμπλαλέξη" στο Κρόκιο και περιλαμβάνει πλούσια μουσικοχορευτική βραδιά με παραδοσιακό συγκρότημα.






Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου


Το Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του την Κυριακή, στις 23 Ιανουαρίου 2011, στις 6 το απόγευμα, στο ΚΤΉΜΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗ.


Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς που θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα του Αλμυρού και του Βόλου, καθώς και εμφάνιση – show με Rueda De Casino  από την ομάδα χορού SALSA Y SABOR από τον Βόλο.


Η τιμή της κάρτας είναι 7 ευρώ και θα προσφερθούν καφές ή αναψυκτικό και γλυκίσματα.


Το Δ. Σ. του νεοσύστατου τμήματος του Αλμυρού προσκαλεί να τιμήσουν με την παρουσία τους οι κάτοικοι της περιοχής, άνδρες και γυναίκες, και να στηρίξουν την πρώτη αυτή δημόσια εκδήλωση.


Κάρτες διατίθενται από όλα τα μέλη του Δ. Σ.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ.
2422024082 και 2422023862


Από το Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: