ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από το ‘’στρατόπεδο’’ του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς μετά την αυστηρή αποπομπή του τεχνικού κ. Αντώνη Νικολαϊδη και την άκαιρη διακοπή της συνεργασίας με τον Νίκο Καλαφάτη, τα εναπομείναντα μέλη του τεχνικού τιμ κ.κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας και Δημήτρης Πετσώνης δεν τα ‘’ βρήκαν’’ με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αχιλλέα Σταμούλη , αποτελώντας και τυπικά παρελθόν. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ του www.kastoria-fc.com , το οποίο έβγαλε πρώτο απ’ όλους τις σχετικές ειδήσεις.
‘’ Παρελθόν για την Καστοριά αποτελούν οι Ντίνος Γκιάτας και Δημήτρης Πετσώνης, οι υπηρεσιακοί προπονητές της ομάδας μας στον άτυχο αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφας και μέχρι πρότινος άμεσοι συνεργάτες του Αντώνη Νικολαΐδη. Στην συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Καστοριάς Αχιλλέα Σταμούλη δεν βρέθηκε η φόρμουλα συνεργασίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν στην έξοδο τον κ. Νικολαΐδη. Οι κ. κ. Γκιάτας και Πετσώνης μίλησαν λίγο πριν την χθεσινή προπόνηση στους παίκτες της ακριτικής ομάδας, ανακοινώνοντας τους την απόφαση τους να μην συνεχίσουν στην Καστοριά, ενώ τους ευχήθηκαν Καλή Επιτυχία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η προπόνηση που ακολούθησε έγινε υπό την επίβλεψη τους, αλλά αυτό μάλλον περνά σε δεύτερη μοίρα, μια και η κατάσταση στους "γουναράδες" χειροτερεύει από λεπτό σε λεπτό και τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη. Γνώμη μας είναι ότι για να παραμείνει η ομάδα μας σε "τροχιά ανόδου", χρειάζεται ένα δυνατό σοκ, που όμως δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί και είναι διατεθειμένη η νυν διοίκηση να το κάνει. ‘’
Όλες οι παραπάνω εξελίξεις αν μη τι άλλο έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του συνόλου των φιλάθλων της ομάδας μας, με την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών στο κυριακάτικο ‘’ντέρμπι’’ με τον Α.Σ. Πενταβρύσου να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Εν τω μεταξεί, φωτιά έχει πάρει η μηχανή δημοσκόπησης του ιστολογίου μας με τους φιλάθλους της ομάδας να υποβάλουν σχετικά τις εκτιμήσεις τους αναφορικά με τη διάδοχο κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της Καστοριάς. Πρώτος στις προτιμήσεις έρχεται ο κ. Νίκος Εμμανουλίδης (46% ), με τον Πασχάλη Δημητρίου να ακουλουθεί κατά πόδας στο 34%. Το μόνο που δεν χωρά αμφιβολία είναι πως οι διοικούντες το σύλλογο θα πρέπει να δράσουν αστραπιαία, ούτως ώστε να μην βρεθούμε για μια ακόμα φορά δέκτες εικόνων αμαύρωσης της λαμπρής ιστορίας της ομάδας μας…
http://kastoria-fcnews.blogspot.com/
 
Αντώνης Νικολαϊδης: "Προσβλήθηκα σαν άνθρωπος και σαν προπονητής!!!
Αντώνης Νικολαϊδης κοούτσαρε μέχρι την περασμένη Παρασκευή το ιστορικό σωματείο της Καστοριάς, όμως, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.
Ο Ελληνας προπονητής, μίλησε στο periferiako.com και στον star fm 93,3 (Γρεβενών Λουκά Νίκου & Κώστα Ντίγκο http://vatolakkiotis.blogspot.com/) και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους χώρισαν οι "δρόμοι" του με τους "γουναράδες", λέγοντας μεταξύ άλλων, πως προσβλήθηκε σαν άνθρωπος και σαν προπονητής! Επίσης, τόνισε πως η χρονιά χάθηκε τσάμπα για την ομάδα, αφού είχε φτάσει σε σημείο να διεκδικεί στα ίσα την άνοδο, αλλά όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα καταφέρει κάτι τέτοιο. Τέλος, αναφέρθηκε και στην πορεία της Καστοριάς, ευχόμενος ότι καλύτερο, αλλά παράλληλα τόνισε πως η κορυφή, από τις θέσεις υποβιβασμού, δεν απέχουν και πολύ, για καμία ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Αντώνης Νικολαϊδης στο periferiako.com:
"Προσβλήθηκαν σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Για αυτό το λόγο έφυγα", είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση που του έγινε, για ποιο λόγο προσβλήθηκε απάντησε: "Καλύτερα να μην πω. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Πλέον, δεν ανήκω στην Καστοριά".
"ΕΙΧΑ 32 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 28 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ"
Ο κ. Νικολαϊδης, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι: "Η πορεία της Καστοριά, πιστεύω πως ήταν καλή. Και το λέω αυτό, διότι, το καλοκαίρι είχα 32 παίκτες, και οι 28 δεν είχαν παίξει στην πρώτη ομάδα. Όμως, προσπαθήσαμε και καταφέραμε πολλά".
"ΧΑΘΗΚΕ ΤΣΑΜΠΑ Η ΧΡΟΝΙΑ"
Αναφορικά με τα όσα πέτυχε η Καστοριά φέτος και το τι μπορεί να πετύχει στη συνέχεια, είπε: "Ξεκινήσαμε με προβλήματα. Είχαμε -6 βαθμούς τιμωρία. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εμάς. Δουλέψαμε, παρά τα προβλήματα που είχαμε και φτάσαμε 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δηλαδή, αν δεν είχαμε την τιμωρία, θα ήμασταν στο +4! Η ομάδα είχε μέχρι πέρσι, τον τελευταίο καιρό, 41 ήττες, 22 ισοπαλίες και 14 νίκες. Και εμείς, νικούσαμε συνέχεια. Είχε ανέβει η ψυχολογία. Όμως, στην επανέναρξη, μετά τα Χριστούγεννα, δεν πήραμε τη νίκη στα πρώτα δύο ματς και το κλίμα χάλασε απότομα. Τώρα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Η χρονιά χάθηκε τσάμπα"!
"ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ"
Όταν ρωτήθηκε για το τι κινήσεις πρέπει να γίνουν είπε: "Καταρχάς, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα, καλή πορεία. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είναι ανάγκη να αποκτηθεί προπονητή. Επείγει να βρεθεί ένας άνθρωπος να κοουτσάρει την ομάδα. Αλλιώς, θα έχει πρόβλημα. Και μην ξεχνάει κανείς, ότι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα φέτος, είναι πολύ κοντά η κορυφή από τον υποβιβασμό"!
Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: