ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Φιόλουσον!!!

Ο Χιμένεθ θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα αποκτηθεί!

Με τον Γιον Φιόλουσον να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα έγινε η προπόνηση της Δευτέρας στην ΑΕΚ. Ο Ισλανδός θα περάσει από το... μικροσκόπιο του Μανόλο Χιμένεθ και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί. Ο Ισλανδός ακολούθησε το πρόγραμμα όσων παικτών δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα έκαναν αποθεραπεία.
Ύστερα από μία εβδομάδα ειδικού προγράμματος, ο Ντιοπ προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ λύνοντας τα χέρια του Ισπανού, αφού Καφές και Γκέντσογλου αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Για αύριο Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό.
Επέστρεψαν-Αδαμίδης-Γκρέταρσον
Στην Αθήνα επέστρεψαν Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον μετά το ταξίδι-αστραπή στο Μιλάνο την Κυριακή το πρωί. Οι δύο άνδρες είχαν επαφές για μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές δεν αφορούσαν παίκτες από τη Μίλαν (όπως φημολογήθηκε), αλλά για παίκτη που αγωνίζεται εκτός Ιταλίας και η συνάντηση να έγινε στο Μιλάνο προκειμένου να μοιραστεί η απόσταση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: