ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Μανιάτη!!!

Ο Πανιώνιος θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του Κώστα Μήτρογλου μετά την συμφωνία του Ολυμπιακού με τους "κυανέρυθρους" για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη. Ο 24χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί για τα επόμενα δύο χρόνια στους "Πάνθηρες" με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου εμφανίζονται φετινή στην ενεργοποίησή της. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ξεκαθαρίσει στον Κώστα Μήτρογλου ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του και παρότι ο "Γερμανός" κινήθηκε και για ομάδα του εξωτερικού και κυρίως για την Μπουντεσλίγκα, τελικά θα παραχωρηθεί στον Πανιωνίο ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη, που από το καλοκαίρι και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα ενσωματωθεί στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ μετά τη συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη και Γεράσιμου Βεντούρη.
Ομως, παρά την προφορική συμφωνία, υπάρχει και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στη μέση, που παρότι δεν βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος στην ΠΑΕ του Πανιωνίου, ζητά από τον Ολυμπιακό 200.000 παραπάνω για την παραχώρηση του διεθνή αμυντικού, ενώ τονίζει ότι η ΑΕΚ μπορεί να καταθέσει καλύτερη πρόταση.
Διακαής πόθος
Ο Μήτρογλου αποτελεί και τον διακαή πόθο του Τάκη Λεμονή, αφού ο τεχνικός του Πανιωνίου ήταν αυτός που την σεζόν 2007-08 ως προπονητής του Ολυμπιακού τον έφερε στο λιμάνι από την Γκλάντμπαχ και κάτι που έκανε και τώρα... Ζήτησε ως έμψυχο αντάλλαγμα τον 24χρονο φορ και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετακίνησή του θα ανακοινωθεί μετά την Πρωτοχρονιά.
Μονιάκης, αλλά όχι Γκαλίτσιος
Επίσης, όπως έχουμε υποστηρίξει και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, εκτός από τον 24χρονο επιθετικό στους "κυανέρυθρους" θα παραχωρηθεί και ο Μανόλης Μονιάκης, συν 500.000 ευρώ. Οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν με τον ΟΦΗ για τη μετακίνηση του 22χρονου αριστερού μπακ στο λιμάνι, και ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι ο Μονιάκης ήταν ελεύθερος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό περί τις 100.000 ευρώ. Ομως, το ίδιο δεν ισχύει και για τον Γιώργο Γκαλίτσιο που παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών δεν παραχωρηθεί στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: