ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τελευταίο αντίο στον "καπετάν Βασίλη"

Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος τελέστηκε το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία για τον εφοπλιστή Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών από την επάρατη νόσο.
Στην ακολουθία παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης, ο προέδρος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης, δεκάδες μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και πλήθος κόσμου.
«Ξεκίνησε πουλώντας κουμπιά, μοιράζοντας γάλα, δούλεψε ναύτης στα βαπόρια αμισθί, γνώρισε την Κάρμεν, την ερωτεύτηκε, τον παντρεύτηκε (γιατί όπως έλεγε πάντα ''εκείνη με διάλεξε'') κάνανε 3 γιους και 6 εγγόνια ''προς το παρόν'', (όπως επίσης έλεγε), δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Το μεγαλύτερό του, όμως, επίτευγμα ήταν ο ακέραιος χαρακτήρας του ο οποίος δοκιμάστηκε μέσα από δύσκολα χρόνια, αλλά κράτησε την ανθρωπιά και την εντιμότητά του και τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο», τόνισε στην ομιλία του ο γιος του.
Η οικογένεια είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Ίδρυμα ΘΩΡΑΞ - Κέντρο Ερευνών Εντατικής και Επείγουσας Ιατρικής Θώρακος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: