ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Καραϊσκάκη... η Κέρκυρα!!! Θερμή υποδοχή για την αποστολή των ερυθρόλευκων!!!


Το Ολυμπιακό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από έντονο στην Κέρκυρα. Έτσι ήταν αναμενόμενη η θερμή υποδοχή στην αποστολή των Ερυθρόλευκων από 450 οπαδούς τους στο νησί των Φαιάκων.
Με χειροκροτήματα και συνθήματα όπως «Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές» υποδέχθηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα περίπου 450 οπαδοί των Πειραιωτών. H υποδοχή γενικά ήταν εντυπωσιακή ενώ ο κόσμος άναψε και καπνογόνα.
Το γεγονός ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πρωτοπόρος αλλά και αποδίδει και αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας στο νησί των Φαιάκων. Από μέρους τους οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ ο κόσμος θέλησε να τους βγάλει φωτογραφίες και να πάρει από αυτούς αυτόγραφα. Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών τραβούσαν με τα κινητά τους την υποδοχή.
Σημειώνεται πως στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Νέμεθ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: