ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ: Το... άφαντο bussiness plan των Αράβων συνεχίζεται!!!

Το... άφαντο bussiness plan

Το θέατρο του παραλόγου με τους εκπροσώπους των Αράβων συνεχίζεται. Ο νομικός εκπρόσωπος του ομίλου κ. Σπυράτοςbussiness plan. Η ΠΑΕ, ωστόσο το διέψευσε. υποστήριξε πως δόθηκε το
Ο συγκεκριμένος νομικός, όπως λένε στον Δικέφαλο, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στη Μικράς Ασίας και το μόνο που ζητούν ειναι να σταματήσουν οι δηλώσεις.
Τη Δευτέρα το βράδυ, σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή ο εκ των νομικών εκπροσώπων των Αράβων, Παρασκευάς Σπυράτος υποστήριξε πως δόθηκε το bussiness plan των Αράβων στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να το μελετήσουν.
Η απάντηση του επίσημου ΠΑΟΚ ήρθε μέσο του εκπροσώπου Τύπου της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου στον Sport 103FM. Αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις των εκπροσώπων του ομίλου, που δημιουργούν σύγχυση τόσο μέσα στη διοίκηση όσο και στον κόσμο του Δικεφάλου.
«Ανά έξι-επτά ώρες υπάρχει και μία συνέντευξη από τους εκπροσώπους τους. Όταν λες πολλά πέφτεις σε ατοπήματα. Δεν πιστεύουμε πως οι υποψήφιοι επενδυτές ξέρουν τι λένε οι εκπρόσωποί τους. Δεν μπορούμε να μιλάμε για γήπεδα και bussiness plan, αφού δεν έχουν μπει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μόνο κακό κάνουν αυτά που λέγονται από τους εκπροσώπους των Αράβων. Κακό και στον ΠΑΟΚ και στους υποψήφιους αγοραστές».
Στο ερώτημα αν το bussiness plan βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ είπε:
«Δεν μας ήρθε κανένα bussiness plan. Δεν μπορούν οι εκπρόσωποι να ξέρουν τι κάνει και τι δεν κάνει ο κύριος Ζαγοράκης. Η κατάσταση είναι ίδια. Έχουμε πει τι πρέπει να γίνει για να τελειώσει το θέμα. Κρατάμε την μπάλα χαμηλά. Δε θέλουμε να δημιουργούμε προσδοκίες στον κόσμο. Δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του κόσμου που περιμένει αυτή η ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται».
Και συνέχισε: «Ο κύριος Ζαγοράκης μίλησε τελευταία φορά με τον κύριο Οντέι μέσα στις γιορτές και αυτό περισσότερο για να ανταλλάξουν ευχές. Όλα τα ουσιαστικά θέματα που είχαν να πουν τα είπαν πριν τα Χριστούγεννα. Από εκεί και μετά δεν είχε τίποτα».
Στο τέλος της τοποθέτησής του για τους υποψήφιους επενδυτές ο κ. Κυριάκος ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κανένας εκνευρισμός από τη συμπεριφορά των Αράβων επενδυτών, αλλά από τον τρόπο διαχείρισης του θέματος από τους εκπροσώπους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: