ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Γνωστός ποδοσφαιριστής "στούκαρε" με την Ferrari του στη Λάρισα!!! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο διεθνής άσσος των γηπέδων είχε σοβαρό τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου αλλά ευτυχώς χωρίς να πάθει το παραμικρό. Το αυτοκίνητό του όμως υπέστη σοβαρές ζημιές.

Πρόκειται για τον Τουμέρ Μετίν, ο οποίος παίζει στην ΑΕΛ και είναι ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που πέφτει θύμα τροχαίου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μετά τον Ντανιέλ Κουζέν σειρά είχε ο Τούρκος μέσος.

Το τροχαίο έλαβε χώρα στην οδό Ιωαννίνων. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 36χρονος αθλητής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητό, αλλά ο ίδιος βγήκε σώος από το όχημα του. Οι αρχές διαβεβαίωσαν πως ο οδηγός δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ούτε είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και τα ακριβή αίτια του ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους καθώς οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του δεν διέτρεχε κίνδυνο.
Παρόλο που ο ίδιος όμως στάθηκε πολύ τυχερός, δεν έγινε το ίδιο και με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μία Ferrari F430, που υπέστη τεράστια ζημιά.







http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=58390&catid=6&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: