ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου: Ανακοίνωση κατά όσων σχολίασαν την μεταγραφή του Nemeth!!!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται εναντίον αυτών που την κατηγόρησαν για την χρονική στιγμή που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ούγγρου, Krisztian Nemeth, από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον αυριανό αγώνα, πιθανόν να υπάρξει το πρώτο sold out και για αυτό το λόγο δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια (αν και εφόσον υπάρχουν) θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, την Κυριακή μέχρι τις 13:30.
Ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία ευκαιρία οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να αποδείξουν με έργα και όχι με λόγια, ότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να συνυπάρξουν … φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες!
Ο αυριανός αγώνας λοιπόν, ας αποτελέσει την αρχή για την απομάκρυνση της βίας από τα γήπεδα.
ΥΓ. Σχετικά με τη μεταγραφή του Κριστιάν Νέμεθ λυπούμαστε πολύ που δεν ρωτήσαμε τους οπαδικούς δημοσιογράφους πότε έπρεπε να την ανακοινώσουμε, αν έπρεπε να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο παίκτη και γιατί. Όλα αυτά όμως αφορούν τους «γιαλαντζί» παράγοντες που τους ενδιαφέρει η επικοινωνιακή πολιτική τους και όχι εμάς, που λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: