ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Δ' Εθνική News!

TO periferiako.com... μας ενημερώνει με νέα από την Δ' Εθνική!
Βατανιακός:    Πήρε τον Σταφίδα

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Βατανιακός. Συγκεκριμένα, η ομάδα απέκτης τον Λευτέρη Σταφίδα.
Ο ποδοσφαιριστής, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Πόντιους της Κατερίνης.
Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μέσος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τα χρώματα των Ρόδου(Β'ΕΘΝΙΚΗ), Θερμαικό Θέρμης(Γ'ΕΘΝΙΚΗ) και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα, στον στόχος της ομάδος, που είναι η άνοδος στη Γ εθνική.
Σβορώνος: "Κομπλέ" στην Καστοριά
Για το παιχνίδι με τον Κάστωρ προετοιμάζεται ο Σβορώνος, θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αποκτήσει νόημα το περασμένο τρίποντο με τον Εθνικό Βατερού.
Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και έτσι η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης για τους τρεις βαθμούς.
Ολυμπος Λεπτοκαρυάς: Εκτός ο Χατζής, "τρέχουν" για Μπαλαμπάνη
Την Κυριακή, ο Ολυμπος Λεπτοκαρυάς υποδέχεται τον Βατανιακό και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς όμως λόγους.
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Χατζή. Επίσης ως αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Μπαλαμπάνη!
Βατανιακός: Η προσοχή στην Λεπτοκαρυά
(ANTAΠΟΚΡΙΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΡΜΙΣΗΣ), Μπορεί η ομάδα του Βατανιακού να αγωνίστηκε μόνον τριάντα λεπτά κόντρα στήν Σιάτιστα,ομως απο χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Λεπτοκαρυά απέναντι στον Ολυμπο που ''καίγεται '' για βαθμούς. Το ευχάριστο για τον Τάσο Ιωαννίδη ειναι πως η ομάδα βρίσκεται σε αριστη αγωνιστική κατάσταση και δεν υπάρχουν προβλήματα απο τραυματισμούς η τιμωρίες,εχοντας ολους τουςποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό.
Εθνικός Βατερού: Εκτός ο Κυβρακίδης
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης (εκτός έδρας) προετοιμάζεται ο Εθνικός Βατερού.
Ο Γιάννης Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν.
Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα και ο μοναδικός που θα απουσιάζει, ακούει στο όνομα Κυβρακίδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Σιάτιστα: Τέσσερις (4) προσθήκες
Η Σιάτιστα ενισχύθηκε και πρόσθεσε στο δυναμικό της 4 ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια που κάνει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο για τη νέα χρονιά!
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι:

1.Γιώργος Μυλωνάς τερματοφύλακας (από Νεάπολη)
2.Χρήστος Ζησόπουλος (από Καλονέρι)
3.Βαγγέλης Ζησόπουλος (ελεύθερος)
4.Γιάννης Στούπας (ελεύθερος)
Από εκεί και πέρα, παρά τα προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο σύλλογος συνεχίζει να ενισχύεται από τους ξενιτεμένους στην Αμερική (οικονομικά) και αυτό δίνει τη δυνατότητα να γίνει σωστή προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου στόχος είναι η επάνοδος στην Δ Εθνική (μόνο με θαύμα θα σωθεί φέτος).

Ο πρόεδρος Θοδωρής Πεσνικάς και ο Λάζαρος Τύρνας (παίκτης-παράγοντας), είναι οι άνθρωποι, που μαζί με τον μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Νάκκο (Φαραό) προσπαθούν να φτιάξουν ένα αξιόλογο σύνολο για την επόμενη σεζόν.
Το κλίμα πάντως στον σύλλογο, είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται από το γεγονός, ότι χθες, Τρίτη, με -5 βαθμούς, 17 ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν και από το ότι συγκεντρώθηκαν 5.500 ευρώ από την πώληση ημερολογίων.
Τέλος, σήμερα αναμένεται να γίνει η κοπή της πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: