ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Next top... ποδοσφαιρίστριες...Με τη στολή του Ολυμπιακού ντύνονται τα μοντέλα!!!


Σε ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο προκλήσεις αλλά και διασκεδαστικές στιγμές για τα υποψήφια Νext top models μας υποδέχεται αυτή τη Δευτέρα 17/1 στις 9 το βράδυ η Βίκυ Καγιά.
• Μουσικοχορευτικά ξεκινά η εβδομάδα για τα κορίτσια. Συναντούν τη Βίκυ σε ένα club και με τη βοήθεια ενός DJ μαθαίνουν πώς να ποζάρουν σε διαφορετικούς ρυθμούς μουσικής!
• Τα κορίτσια συναντούν τον Τάσο Σωφρονίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ντυμένα με τη στολή του Ολυμπιακού ποζάρουν χοροπηδώντας σε ένα τραμπολίνο!
• Ποιες θα πάρουν μέρος στο fashion show του Λάκη Γαβαλά; Ήταν το πιο σημαντικό αλλά και ευχάριστο casting για τα κορίτσια. Ο Λάκης θα επιλέξει μόνο δύο, ενώ άλλα δυο κορίτσια θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
• «Ταξίδι στο χρόνο» είναι ο τίτλος του μαθήματος που παρακολουθούν τα κορίτσια από την Τζένη Μπαλατσινού. Ακολουθεί φωτογράφιση με styling από τις δεκαετίες του ‘30, του ‘40 και του ‘50. Τέλος, στο συμβούλιο των κριτών τα κορίτσια θα αξιολογηθούν και για τις δύο φωτογραφίσεις της εβδομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: