ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κάρφωσε τη σημαία της Ντόρτμουντ στη «Schalke Arena»!!!


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Γερμανία με την κίνηση ενός εργάτη να τοποθετήσει τη σημαία της Ντόρτμουντ στην έδρα της μισητής αντιπάλου, Σάλκε
Θύμα της κακοκαιρίας έχει πέσει όλη η Ευρώπη αλλά και η Γερμανία. Η Βαριά χιονόπτωση επιβάρυνε ένα μεγάλο τμήμα της οροφής του γηπέδου της Σάλκε με αποτέλεσμα να πέσει. Οι υπεύθυνοι της γερμανικής ομάδας κινητοποιήθηκαν άμεσα και τοποθέτησαν 28 ειδικούς άνδρες με εμπειρία σε αναρριχήσεις και σε αποκατάσταση παρόμοιων ζημιών για να επιδιορθώσουν το κατεστραμμένο τμήμα της οροφής.
Μέσα σους 28 φυσικά, υπήρξε και κάποιος ο οποίος είδε την «δουλειά» λίγο διαφορετικά. Ο λόγος για έναν εργάτη και φανατικό οπαδό της Ντόρμουντ που άδραξε την ευκαιρία της αναρρίχησης στην οροφή του γηπέδου της μισητής αντιπάλου, τοποθετώντας με περίσσια περηφάνια μια σημαία της αγαπημένης του ομάδας. Το συμβάν έγινε αμέσως αντιληπτό από τους υπευθύνους που του ζήτησαν αμέσως να εγκαταλείψει τον χώρο.
«Οι εργάτες είναι εδώ για να φτυαρίζουν και όχι να διακοσμούν το γήπεδο μας» ήταν τα λόγια του υπευθύνου του γηπέδου κ. Ντάργκελ, που θέλοντας να καταλαγιάσει την κατάσταση και τις πιθανές αντιδράσεις συμπλήρωσε: «Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Η εξήγηση του ήταν ότι ήθελε να δει στη ζωή του, τη σημαία της Ντόρτμουντ να κυματίζει στο γήπεδο της Σάλκε». Με πιο χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισε το περιστατικό το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Σάλκε κ.Πέτερς: «Είναι ωραίο που μας βοηθούν. Είναι ωραίο γενικά όταν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ φτιαρίζουν το χιόνι».






Δεν υπάρχουν σχόλια: