ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Βατερό: Η συνέντευξη του Δ. Λαβαντσιώτη στον STAR FM 93,3 Γρεβενών!

Βατερό: Δ. Λαβαντσιώτης: "Θέλουμε τον κόσμο στον πλευρό μας "Ο πρόεδρος του Εθνικού Βατερού, Δημήτρης Λαβαντσιώτης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Γρεβενών, STAR FM 93,3 και έκανε λόγο για αρκετά θέματα της ομάδας του, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο ματς με τον Βατανιακό. Αναλυτικά τα όσα είπε στους Λουκά Νίκου και Κώστα Ντίγκο (http://vatolakkiotis.blogspot.com/):
"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης, μεταξύ των πρωτοπόρων. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν άσχημος και σίγουρα δεν ευνοούσε την ομάδα μας που είναι τεχνική και γρήγορη. Σίγουρα και για τον Βατανιακό το γήπεδο δεν βοήθησε, αλλά υπερείχε σε δύναμη και σκόραρε στο τέλος, παίρνοντας τη νίκη", είπε αρχικά.
Στη συνέχεια τόνισε: "Ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και όχι απαραίτητα η άνοδος".
Για τα οικονομικά είπε: "Με τη στήριξη του κόσμου όμως, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά είναι πληρωμένα σχεδόν το 60% και ακόμη δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Είμαστε ειλικρινείς. Δεν τάζουμε και ότι λέμε το δίνουμε μέχρι τελευταίας δραχμής".
Για τη Δ Εθνική τόνισε: "Υπάρχουν προβλήματα στη κατηγορία. Δεν παίρνουμε επιχορηγήσεις και αυτό δυσκολεύει τη κατάσταση. Είναι ήρωες όσοι ασχολούνται. Ότι γίνεται το κάνει ο κόσμος και εμείς"!
Τέλος, αναφέρθηκε στον πιτσιρικά Κυριάκο Κυβρακίδη: "Είναι αυθεντικό ταλέντο. Εχει τρομερή εξέλιξη. Θα παίξει μπάλα. Αν δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα, θα παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο".
http://www.periferiako.com/d_ethniki_3os_omilos.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: