ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Super League: Εργοτέλης - Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (video)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου στο Παγκρήτιο, παραμένοντας και οι δύο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με δέκα παίκτες αγωνίζονταν από το 58' οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Ολίσε, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν σε ένα επεισοδιακό δεύτερο ημίχρονο.
Πολύ κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Ηράκλειο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν ανεπιτυχώς να απειλήσουν την αντίπαλη εστία και τους Θεσσαλούς να δίνουν μεγαλύτερο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία. Βερπακόφσκις και Χρυσοφάκης είχαν κάποιες μικροευκαιρίες για τον Εργοτέλη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την καλύτερη στιγμή στο 41΄, όταν το σουτ του Μόνχε εξουδετέρωσε δύσκολα ο Δασκαλάκης.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου φάνηκαν να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερη ζωντάνια και πίεσαν τους φιλοξενούμενους, όμως οι ισορροπίες ανατράπηκαν στο 58΄, όταν ο Ολίσε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Αλβαρεζ. Ο Ολυμπιακός Βόλου ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε (χωρίς πάντως να ρισκάρει) να φτάσει στο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, ούτε και μετά την είσοδο των Μπρέσκα και Σολάκη.

Αντίθετα, ο Εργοτέλης στο 80΄ πλησίασε το γκολ, όμως ο Γιακούποβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Μπούντιμιρ. Τελευταία φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους στο 86΄, με το πλασέ του Σολάκη που απέκρουσε ο Δασκαλάκης, ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ένα τράβηγμα του Μπούντιμιρ μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (87΄ Λεάλ), Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (78΄ Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (61΄ Μπέτο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καπετάνος (85΄ Πλιάγκας), Ρίκκα (52΄ Μπρέσκα), Ρόκας (70΄ Σολάκης), Αλβαρεζ, Μαρτίν, Σανκαρέ, Μόνχε, Ζέλεσι
Εργοτέλης - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: