ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

super League: Ηρακλής - Κέρκυρα 0-0

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο "Καυτανζόγλειο", Ηρακλής και Κέρκυρα έμειναν ισόπαλοι με 0-0, παραμένοντας αμφότεροι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το "τρίποντο", με κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης την κεφαλιά του Κυριαζή στο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου, στο 67ο λεπτό.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να εστιάζουν πρωτίστως στην αμυντική λειτουργία τους και να προσπαθούν να "χτυπήσουν" σε κάποια αντεπίθεση. Η Κέρκυρα απείλησε πρώτη, στο 10΄, όταν ο Επστάιν έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα, αλλά ο Στολτίδης δεν πρόλαβε τη μπάλα. Το σουτ του Ρόμπλες στο 15΄ δεν ανησύχησε τον Κωνσταντόπουλο, ενώ το ίδιο συνέβη και στην απέναντι εστία, με τα σουτ των Τσίγκα (17΄) και Χαμπλ (21΄) να αστοχούν.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους αντίπαλους πιο δραστήριους και τον "Γηραιό" να απειλεί πρώτος, όταν το πολύ καλό σουτ του Σολτάνι (52΄) πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι "Φαίακες" έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Ελευθερόπουλος "νίκησε" τον Καλαντζή και απέκρουσε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του. Στο 67΄ ο Πάμπλο Λίμα εκτέλεσε φάουλ, ο Κυριαζής βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στο δεξί δοκάρι της Κέρκυρας, στη μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων.
Προϊόντος του χρόνου οι γηπεδούχοι άρχισαν να ρισκάρουν επιθετικά, με τον Μάρα να σπαταλά σπάνια ευκαιρία, σουτάροντας άουτ από το σημείο του πέναλτι (75΄), και τον Στολτίδη να τον μιμείται δύο λεπτά αργότερα, στέλνοντας, μόνος απέναντι στον Ελευθερόπουλο και από τα 3-4 μέτρα, με κεφαλιά τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης):Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Κυριαζής, Λίμα, Στάμου, Πίτου Γκαρσία, Μαχόπ, Σολτάνι (83΄ Τσίτας), Ρόμπλες (55΄ Επαλέ), Ζερκά (65΄ Μάρα).
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Τσίγκας (64΄ Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (76΄ Γραμμόζης), Κοντοδήμος, Γκουστάβο (46΄ Μίχος), Επστάιν, Μακρής.
Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης17:15: Έναρξη της αναμέτρησης...
10' Γύρισμα του Επστάιν από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Στολτίδη, που προσπαθεί να πλασάρει, αλλά η μπάλα κοντράρει και καταλήγει άουτ.
21' Επικίνδυνο μακρινό σουτ του Χαμπλ, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ελευθερόπουλου.
27' Σουτ του Μαχόπ, ο Κωνσταντόπουλος πέφτει στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει.
33' Εκτέλεση κόρνερ του Λίμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σολτάνι πλασάρει απευθείας, όμως η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
45+1' Λήξη του πρώτου μέρους.
46' Σέντρα στην επανάληψη...
54' Σέντρα του Επστάιν από αριστερά, ο Καλαντζής βρίσκει την μπάλα στην κίνηση, αλλά ο Ελευθερόπουλος πέφτει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και σταματάει την μπάλα πάνω στη γραμμή.
67' Δοκάρι για τον Ηρακλή. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λίμα, ο Κυριαζής βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, όμως αυτή χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
77' Σέντρα του Γραμμόζη, ο Στολτίδης παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία.
93' Λήξη του αγώνα.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Όχι απλά καλό... Unvlepable..