ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Super League: Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0


Σε μια αναμέτρηση κατάλληλη για χασμουρητά, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Παρά τον βαθμό, οι "Αρκάδες" παραμένουν σε δυσχερή βαθμολογική θέση, καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση από το τέλος της κατάταξης.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ο μεν Αστέρας επέλεξε μια "σφιχτή" άμυνα για να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση που είναι ιδιαίτερα ικανός, ενώ και οι γηπεδούχοι δεν ρίσκαραν να ανοιχτούν επιθετικά, γνωρίζοντας πόσες εκτός έδρας νίκες έχει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα η αρκαδική ομάδα. Ένα μακρινό σουτ του Καρέρα στο 22΄ βρήκε τον Μιχαηλίδη σε ετοιμότητα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 34΄, στην προσπάθεια του Φρανκού. Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, απείλησε στο 28΄ με τον Καμαρά, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντεγκρά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας εμφανίστηκε πιο απειλητικός, καθώς ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν μεν χρήσιμος αλλά όχι αρκετός. Έτσι, οι παίκτες του Δερμιτζάκη έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Μιχαηλίδη να απομακρύνει δύσκολα τη σέντρα-σουτ του Ουριμπάρι στο 51΄ και τον Λαδάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα στο 71΄. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, καθώς έκτοτε και ως τη λήξη δεν υπήρξε η παραμικρή "συγκίνηση" μπροστά από τις δύο εστίες.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Δάρλας, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος (62΄ Περόνε), Σφακιανάκης, Τάτος (68΄ Μπρίτος), Καμαρά, Σαγκανόφσκι (76΄ Σαρμιέντο).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
(Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαστία, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Ουντότζι (86΄ Άλβες), Μάρτινς (90΄+ Ματούσιακ), Φρανκού (73΄ Ρούμπιλ), Καρέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: