ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Super League: Ηρακλής – Ατρόμητος 1-0 (video)

  Με τον Βίκτορας Ιάκομπ να "χτυπάει" στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ηρακλής έκαμψε την αντίσταση του Ατρόμητου στο "Καυτανζόγλειο" και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προπονητή του Ηρακλή, Άνχελ Πεντράθα, τηρήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και οι... επισκέψεις του στην εστία του Μιχαηλίδη έγιναν απειλητικές. Στο 22΄ ο Παπαστεριανός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Λίμα με εκτέλεση φάουλ στην περιοχή βρήκε τον Κατσίκα, ο οποίος με κεφαλιά «άγγιξε» το 1-0, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε εντυπωσιακά. Μοναδική καλή ευκαιρία των φιλοξενουμενών ήταν αυτή του 40ου λεπτού, όταν ο Τάτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε την εστία του Ελευθερόπουλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 44΄ ο Λίμα έστειλε την μπάλα άουτ με δυνατό σουτ, που επιχείρησε, αλλά τελικά ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάκομπ με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Λίμα έγραψε το 1-0.
Ο Ατρόμητος «πάλεψε» στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 51΄ ο Τάτος βρέθηκε απέναντι από τον Ελευθερόπουλο, με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Καραγκούνης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Σαγκανόφσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει. Στο 80΄ ο Ατρόμητος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στον αγώνα, όταν ο Καμαρά επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα όμως να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ελευθερόπουλου. Χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία κύλησε το υπόλοιπο του αγώνα, η λήξη του οποίου βρήκε τον Ηρακλή να πανηγυρίζει τη νίκη με 1-0.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81΄ Καλίνιος), Μάρα (69΄ Ηλιάδης), Σίσιτς, Πίτου Γκαρσία (85΄ Κυριαζής), Γιάκομπ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (56΄ Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (70΄ Μπρίτο), Τάτος (77΄ Περόνε), Ολιβέιρα.
Ηράκλης - Ατρόμητος 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: