ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Super League: Καβάλα – Ηρακλής 3-0 (video)


Η Καβάλα έβαλε πλώρη για Ευρώπη με τη νίκη της κόντρα στον Ηρακλή στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Tomasic, Onwuachi και Pfertzel στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «Αργονάυτες» έφτασαν τους 27 βαθμούς, πατώντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Η Καβάλα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις τις έχοντας μόλις στο 2’ δοκάρι με κεφαλιά του Πετκάκης, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Abdun. O Ηρακλής απάντησε με σουτ του Danny, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Galinovic. Στο 14’ Ο νεαποκτηθής επιθετικός Marius Niculae φλέρταρε με το γκολ, αλλά ο Ελευθερόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Η Καβάλα πολιορκούσε ασταμάτητα την περιοχή του Ηρακλή, αλλά πότε η άμυνα, πότε ο Ελευθερόπουλος κρατούσαν το μηδέν στην εστία του «Γηραοιού». Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν το γκολ στη συνέχεια σε τρεις φάσεις. Στο 26’ o Lima προσπάθησε με δυνατή εκτέλεση φάουλ να σκοράρει, αλλά ο Galinovic έδιωξε σε κόρνερ, στο 30’ το γυριστό σουτ του Iacob μέσα από την περιοχή κόντραρε στα σώματα και πήγε κόρνερ, ενώ η κεφαλιά του Κάτσικα στο 31’ μετά από κόρνερ του Lima κατέληξε άουτ. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Karim Soltani να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στην Καβάλα, η οποία ζήτησε πέναλτι στο 40’ για ανατροπή του Onwuachi, αλλά ο Σπάθας έδειξε παίζεται, ενώ στο 44΄η διπλή ευκαιρία με Abdun και Onwuachi δεν κατέληξε στα δίχτυα.
Στην επανάληψη η ομάδα του Kaspertsak μπήκε και πάλι δυνατά ψάχνοντας το γκολ, αλλά η πρώτη ευκαιρία ήταν του Ηρακλή με σουτ του Mahop. Στο 62’ ο Vucicevic έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά σωτήρια ο Κατσαμπής έδιωξε σε κόρνερ. Το σκορ άνοιξε στο 66’ο Tomasic με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Abdun. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, αλλά η Καβάλα βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 81’ με τον Benjamin Onwuachi. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν παρά το προβάδισμα και στο 94’ ο νεοεισελθόντας Pfertzel έκανε το 3-0 δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη των «Αργοναυτών».
Σκόρερ:66’ Tomasic, 81’ Onwuachi, 94’ Pfertzel
Καβάλα:
Galinovic, Πετκάκης, Hrgovic, Tomasic, Douglao, Ducrorq, Die, Vucicevic (75’ Perreirinha), Onwuachi (91’ Pfertzel), Abdun, Niculae (88’ Ναζλίδης)
Ηρακλής:
Ελευθερόπουλος, Lima, Αραμπατζής, Κάτσικας, Josemi, Danny, Zerka (73’ Βουτσιάς), Cesar (46’ Robles), Mahop (57’ Βέλλιος), Iacob, Soltani
Το 1-0 από τον Tomasic Στο Καβάλα – Ηρακλής 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: