ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Super League: Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2 (video)

Ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα στο Περιστέρι και απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Εντυπωσιακή η εξέλιξη του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα και τους «Φαίακες» να ισοφαρίζουν τα γκολ του Αναστασάκου, όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αυτή που πανηγύρισε το «τρίποντο» χάρη στα γκολ των Καμαρά και Σαρμιέντο.
Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε στο 20' να προηγηθεί με τον Αναστασάκο, ο οποίος νίκησε τον Κωνσταντόπουλο στο τετ α τετ, μετά την πάσα του Σαγκανόφσκι. Άμεση ήταν η απάντηση της Κέρκυρας, μια και στο επόμενο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Καλαντζή να εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση του Μιχαηλίδη στο σουτ του Γκουστάβο και από κοντά να πετυχαίνει το 1-1. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν περισσότερο από επτά λεπτά, καθώς ο Αναστασάκος στο 28' με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Περιστεριώτες. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις, πλην της κεφαλιάς του Στολτίδη στο 37' που πέρασε άουτ και ο Ατρόμητος πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, αλλά ο Σφακιανάκης πλάσαρε άουτ στο 47'. Ο Τσίγκας στο 54' εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ατρομήτου και με πλασέ πέτυχε το 2-2, μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο. Δύο λεπτά αργότερα ο Νάστος απέτρεψε το 2-3 για την Κέρκυρα, απομακρύνοντας την μπάλα πριν περάσει την γραμμή στο πλασέ του Επστάιν. Ο Καμαρά στο 59' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-2, ενώ ο Σαρμιέντο στο 67' με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Η Κέρκυρα δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από αυτήτ ην εξέλιξη και απείλησε μόνο στο 87' με το δοκάρι του Φλαβίνιο.
Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Μπαζίνσκι, Καραλής - Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Δ. Ιωάννου, Μακρής
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (46΄ Σαμπού), Μοαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (87΄ Καραλής), Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Καμαρά (81΄ Φαβάλι), Σαγκανόφσκι.
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Γιάντσης (64΄ Η. Ιωάννου), Ιωάννου, Μακρής, Στολτίδης, Γκουστάβο, Επστάιν, Καλαντζής (72΄ Λαμπρόπουλος), Τσίγκας (78΄ Φλαβίνιο).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης
17:15 Έναρξη του αγώνα
4' Σέντρα του Καμαρά από δεξιά, ο Σαγκανόφσκι έπιασε την κεφαλιά, με τον Κωνσταντόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα.
11' Ο Κωνσταντόπουλος μπλοκάρει το σουτ του Μελισσά.
13' Το σουτ του Τσίγκα πέρασε άουτ.
18' Η κεφαλιά του Σαγκανόφσκι πέρασε άουτ.
20' Γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Αναστασάκος βγαίνει τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο, μετά από την πάσα του Σαγκανόφσκι και πετυχαίνει το 1-0.
21' Γκολ για την Κέρκυρα: O Μιχαηλίδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει το σουτ του Γκουστάβο και ο Καλαντζής από κοντά σημείωσε το 1-1.
28' Γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Αναστασάκος με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή δίνει εκ νέου προβάδισμα στον Ατρόμητο.
37' Η κεφαλιά του Στολτίδη, μετά το κόρνερ του Γκουστάβο, πέρασε άουτ.
18:01 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
18:18 Έναρξη του β' 45λεπτου
46' Πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο: ο Σαμπού αντικαθιστά τον Μελισσά.
47' Ο Αναστασάκος έβγαλε τετ α τετ τον Σφακιανάκη με τον Κωνσταντόπουλο, όμως ο 34χρονος μέσος πλάσαρε άουτ.
54' Γκολ για τον Κέρκυρα: ο Τσίγκας βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο και ο Τσίγκας δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει.
56' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Κέρκυρα: ο Επστάιν βγήκε απέναντι στον Μιχαηλίδη, πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο Ολιβέιρα πρόλαβε να απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.
59' Γκολ για τον Ατρόμητο: ο Καμαρά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-2 για τους γηπεδούχους.
64' Πρώτη αλλαγή για την Κέρκυρα: ο Ηλίας Ιωάννου παίρνει τη θέση του Γιάντση.
66' Ο Μπαζίνσκι από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει την μπάλα άουτ.
67' Γκολ για τον Ατρόμητο: ο Σαρμιέντο γίνεται κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και με ωραιό σουτ σημειώνει το 4-2.
72' Ο Λαμπρόπουλος στη θέση του Καλαντζή
78' Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του ο Μπάντοβιτς: ο Φλαβίνιο αντικατέστησε τον Τσίγκα.
81' Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο: ο Φαβάλι στη θέση του Καμαρά.
87' Ο Φλαβίνιο με δυνατό σουτ έξω μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη.
19:05 Λήξη του αγώνα: Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2
Ατρόμητος-Κέρκυρα (το πρώτο ημίχρονο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: