ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Superleague: Ολυμπιακός - Ηρακλής 2-0 (video)


Ποδαρικό "με το δεξί" στη νέα χρονιά και νίκη που θα τον διατηρήσει στο +5 από τον Παναθηναϊκό θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή στο πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου της Super League. Θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αναπνεύσουν βαθμολογικά θέλουν οι Θεσσαλονικείς.
Oι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Μιραλάς.

Στον πάγκο:Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Νέμεθ.

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κανακούδης, Κατσικάς, Χοσέμι, Ηλιάδης, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι, Σολτάνι, Σίσιτς, Σοτ

Στον πάγκο: Μπαντής, Μάρα, Λίμα, Κυριαζής, Βέλλιος, Ματέους, Βούτσιας

Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης


Μείνετε συντονισμένοι στο Sportnooz για να παρακολουθήσετε ό,τι συμβεί στο «Γ. Καραϊσκάκης»:


Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον Ηρακλή μια και ο Σοτ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον αντικατέστησε στη βασική 11άδα με τον Μάρα.


Από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης» ανακοινώνεται η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη με τον κόσμο να χειροκροτεί και να αποθεώνει το διεθνή μπακ.


19:30 Ο Κωνσταντινέας σφυρίζει για πρώτη φορά στην αναμέτρηση!


Περισσότεροι από 20 χιλιάδες φίλαθλοι έχουν πάρει θέση στις εξέδρες στην πρώτη αναμέτρηση των πρωτοπόρων της Super League για το 2011.


Ζεστό χειροκρότημα από το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων και για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.


3' Σουτ του Σίσιτς έξω από την περιοχή πολύ μακριά από την εστία του Πάρντο.


5' Κάθετη του Ιμπαγάσα στον Μιραλάς, ο Βέλγος μπήκε από τα δεξιά αλλά το σουτ του έφυγε πολύ έξω.


6' Πολύ καλή συνεργασία Ρομενταλ-Μιραλάς και Φουστέρ με τον Ισπανό να σουτάρει και τον «Ελέ» να μπλοκάρει σχετικά εύκολα.


10' Κάθετη του Φουστέρ στον Μιραλάς με τον Ελευθερόπουλο να προλαβαίνει και ν' απομακρύνει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ιμπαγάσα σέντραρε, αλλά πριν τον Μιραλάς έδιωξε ο Χοσέμι.


20' Γεμίζει στην περιοχή ο Ιμπαγάσα, ο Ριέρα βρίσκει με κεφαλιά τον Μιραλάς, ο οποίος υπό την πίεση δύο αμυντικών δεν μπορεί να κοντρολάρει την μπάλα όπως θέλει.

28' Παράλληλη σέντρα του Σίσιτς από τα δεξιά μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιος κυανόλευκος ν' απειλήσει τον Πάρντο.

29' Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μιραλάς από τ' αριστέρα να ξεπερνά με κοφτή ντρίμπλα τον Χοσέμι, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.


32'-ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός-Ηρακλής 1-0. Σκόρερ ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος σέντραρε από τ' αριστερά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Κατσικά, κατέληξε στον Ρόμενταλ που έπιασε αμέσως το σουτ, ο Ελευθερόπουλος απόκρουσε ενστικτωδώς και ο Ισπανός πήρε το ριμπάουντ και από κοντά άνοιξε το σκορ.


38'
Κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Παπαδόπουλο.


43΄
Κίτρινη σε Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σολτάνι.


44'
Ωραία σέντρα από τα δεξιά του Τοροσίδη με τη μπάλα να καταλήγει στον Ριέρα που έμπαινε σαν τρέιλερ, αλλά το απευθείας πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

20:16 Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Ολυμπιακός-Ηρακλής 1-0.


20:33 Έναρξη στο δεύτερο μέρος. Καμία αλλαγή από Βαλβέρδε και Ουζουνίδη.


48' Ο Παπαδόπουλος πιάνει δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.


51' Κίτρινη κάρτα στον Αραμπατζή


Σωστές παρατηρήσεις του Μεσσήνιου διαιτητή στους Τοροσίδη και Σολτάνι που είχαν λίγο νωρίτερα αψιμαχία.


57'
Εντυπωσιακή επέμβαση του Ελευθερόπουλου σε δυνατό σουτ του Τοροσίδη.


59' Κίτρινη και για την Ιμπαγάσα.


60' Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαϊρί στη θέση του Ρόμενταλ.


70' Αλλαγή για τις δύο ομάδες. Ο Πάντελιτς στη θέση του Ριέρα, ενώ για τον Ηρακλή ο Λίμα  πήρε τη θέση του Κανακούδη και ο Βέλλιος αυτή του Ηλιάδη.


71' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς έκανε δύο μαγικές ντρίμπλες, πήρε και τις κόντρες, αλλά το αριστερό πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο Πάντελιτς από πολύ δεξιά σούταρε ψηλά άουτ.

73' Αποβολή για τον Σολτάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Αλγερινός βρέθηκε μόνος του μετά τη σέντρα του Βέλλιου, αλλά αντί να πλασάρει προσπάθησε να περάσει τον Ποτουρίδη και βρέθηκε στο έδαφος. Ο Κωνσταντινέας που ήταν κοντά στη φάση του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη. Στο ριπλέι φαίνεται να υπάρχει επαφή με το χέρι του αμυντικού του Ολυμπιακού με τον Σολτάνι.

Ξεσηκώθηκε όλος ο πάγκος του Ηρακλή για τη φάση με τον Σολτάνι με αποτέλεσμα ν' αποβληθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης και να δει το υπόλοιπο του ματς από την είσοδο της φυσούνας.
75'
Κλείνουν οι αλλαγές για τον Ολυμπιακό με τον Χολέμπας να παίρνει τη θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου.
81' Τρίτη αλλαγή και για τον Ηρακλή. Ο Βουτσιάς αντί του Σίσιτς.
83-ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0. Σκόρερ ο Μάρκο Πάντελιτς. Γκολάρα από τον Σέρβο επιθετικό που είδε τον Ελευθερόπουλο λίγο έξω από τα δοκάρια και εξαπέλυσε ασύλληπτο κεραυνό στέλνοντας συστημένη τη μπάλα στα δίχτυα.
Με 10 θα ολοκληρώσει το ματς ο Ολυμπιακός μια και ο Μιραλάς εγκατέλειψε με φορείο. Ο Βέλγος φάνηκε να υποφέρει από κράμπα.
Τελικά μετά τις πρώτες βοήθειες του ιατρικού επιτελείου ο Μιραλάς επέστρεψε στο ματς.
90' Καλό φάουλ του Πάντελιτς λίγο πάνω απο το δοκάρι του Ηρακλή.
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:22 Λήξη αγώνα, Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0.
Ολυμπιακός-Ηρακλής 1-0 (32 Φουστέρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: