ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Έφτασε ο Αρίας για ΠΑΟΚ, αναβολή από Σούπερ Λίγκα!!! (video)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (20/01) ο Ντιέγο Αρίας. Ο Κολομβιανός μέσος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ στη χειμερινή περίοδο και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του για τους επόμενους 6 μήνες, με δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας για 2 χρόνια.
Ο 25χρονος άσος έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του "δικεφάλου του βορρά" και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό της υπόθεσης.
Αναβολή στη Σούπερ Λίγκα
Δεκτό έγινε το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τα επεισόδια στο Βόλο στο περιθώριο του αγώνα με τον τοπικό Ολυμπιακό, λόγω της απεργίας των δικηγόρων, που "δένει" τα χέρια του νομικού συμβούλου του "δικεφάλου", Αχιλλέα Μαυρομάτη. Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα εξετάσει την υπόθεση την Τρίτη (25/01).
Χαλάρωμα στην προπόνηση
Σε μειωμένους ρυθμούς διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, με τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου να διασκεδάζουν με ποδοβόλεϊ. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Πάμπλο Κοντρέρας (στην αρχή) έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Όσοι δεν συμμετείχαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Ολυμπιακό, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.
"Πόρτα" Μουσλίμοβιτς σε Μπρόντμπι
Εν τω μεταξύ, αρνητική φέρεται να είναι η απάντηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην προσέγγιση της δανέζικης Μπρόντμπι για απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού, όπως αναφέρει η εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα "Δικέφαλος", με τον άσο του ΠΑΟΚ να επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.
O Nτιέγκο Αρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: