ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Δείτε τη νέα ζωή του άστεγου με τη χαρισματική φωνή!!! (video)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPgWHG6Ac8VeLlzPgo6Fv32U-alufLvmIx30DIPXkMF_lt6nwWAEPB_iZB_DfkBztadRPOkRz0Bc9qXjQDT8ITayTBSv1u8Xjdq6arPoH5mqHL-iFJ1QWtNanp4-4wu3-qd_0aR9xvf_0/s1600/astegos+radiofonikos.jpgΗ περιπλάνηση του Τεντ Γουίλιαμς σε δρόμους και... παγκάκια έλαβε τέλος, καθώς ο άστεγος με την εκπληκτική φωνή σουλουπώθηκε και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς!Ο Τεντ Γουίλιαμς έγινε διάσημος από ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Ίντερνετ, με τον ίδιο να λέει ότι είναι ένας πρώην ραδιοφωνικός εκφωνητής που περνάει δύσκολες στιγμές.

Η διοίκηση των «Ιπποτών» εντόπισε τον άστεγο άνδρα και του πρόσφερε μία θέση στην ομάδα ψυχαγωγίας και εκφωνητών του γηπέδου «Quicken Loans Arena», αλλά και ένα σπίτι κοντά στο γήπεδο.
Ο Γουίλιαμς φρόντισε να πλυθεί και να... κουρευτεί και ακολούθως εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για να μιλήσει για την ιστορία της ζωής του.
Δείτε στα σχετικά βίντεο, τα... διαφορετικά πρόσωπα του Γουίλιαμς, αλλά και την συνάντηση με την μητέρα του, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: