ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1 (video)

Με δεύτερη νίκη σφράγισε ο Ατρόμητος την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Με τέρμα του Σαγκανόφσκι στο 34ο λεπτό οι περιστεριώτες επικράτησαν και στη Ρόδο του Διαγόρα με 1-0 και πλέον περιμένουν -εκτός εξαιρετικού απροόπτου- τον Ολυμπιακό Βόλου με φόντο την πρόκριση στον τελικό.
Ο Γιώργος Δώνης έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος κυρίως για το λόγο ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν ότι μπορούν να του προσφέρουν λύσεις. Ο Ατρόμητος είχε το προβάδισμα για πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, 2-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με στόχο να «προφυλάξουν» την εστία τους και με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Ατρομήτου.
Παρ΄ όλα αυτά, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω βροχής, και πίεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 34΄. Ο Καραλής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Σαγκανόφσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ταμπάση. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 43΄, όταν ο Ταραχούλσκι δεν μπόρεσε από κοντά να «νικήσει» τον Ιτάνζ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, αφού ο Ατρόμητος «έσβησε τις μηχανές», αλλά οι παίκτες του Διαγόρα δεν είχαν καλή ψυχολογία, ύστερα από το γκολ που δέχθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1 έως τη λήξη της αναμέτρησης.
Διαιτητές: Κύρκος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Γκούτμαν, Απ. Σκόνδρας, Πεταυράκης-Σαγκανόφσκι
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης (46΄ Τύρελης), Απ. Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (62΄ Πεταυράκης), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου (63΄ Φράγκος), Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας (68΄ Μπρίτο), Αναστασάκος (80΄ Καμαρά), Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (63΄ Καραγκούνης), Ι. Σκόνδρας, Καραλής.
Κύπελλο: Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: