ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-2 (videos)

 Νίκη για την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό, αλλά πρόκριση για τον Ολυμπιακό Βόλου στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Οι «Φαίκες» επικράτησαν με 2-1 των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας στον τελευταίο επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης, αλλά το 2-0, των παικτών του Σάκη Τσιώλη στο πρώτο ματς τους έδωσε το παρθενικό εισιτήριό τους για τους «4» της διοργάνωσης όπου θ' αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.
Οι καλύτερες στιγμές του ματς:19:01 Έναρξη
16ο λεπτό: Ο Γιάντσης σουτάρει προς την εστία του Ρόκα  με τον τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» ν' απομακρύνει σε κόρνερ!
17ο λεπτό-ΓΚΟΛ:  Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 0-1! Σκόρερ ο Παρασκευαΐδης. Στην εξέλιξη της προηγούμενης φάσης, ο έμπειρος αμυντικός των φιλοξενούμενων με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
28ο λεπτό-ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-1. Σκόρερ ο Μαρτίν. Πολύ καλή ατομική ενέργεια του Μητρόπουλου ο οποίος σέντραρε από τα δεξιά και στο πρώτο δοκάρι ο Μαρτίν με κεφαλιά ισοφάρισε.
37ο λεπτό: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ακόστα, ο οποίος απέναντι από τον Αποστολίδη δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.
19:47 Λήξη ημιχρόνου...
20:03 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
73ο λεπτό: Η Κέρkυρα κερδίζει πέναλτι! Ο Τομάς μαρκάρει άγαρμπα τον Γιάντση και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα
74ο λεπτό-ΓΚΟΛ:
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-2. Σκόρερ ο Ηλίας Ιωάννου. Ο έμπειρος επιθετικός δεν αστοχεί από το σημείο του πέναλτι και δίνει εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που χρειάζονται ακόμη ένα τέρμα για να πετύχουν την ολική ανατροπή!
82o λεπτό: Μια ανάσα από την ισοφάριση φτάνει ο Βόλος με τον Τομάς να πιάνει την κεφαλιά και τον Γραμμόζη ν' αποκρούει πάνω στη γραμμή του τέρματος της Κέρκυρας.
20:52 Λήξη της αναμέτρησης.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου όπου θ' αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο!
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 0-1 (Παρασκευαΐδης)
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-1 (Μαρτίν)
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-2 (Ιωάννου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: