ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-3

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
15η αγωνιστική
Σάββατο: 12-02-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.


Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Μηλιά, ανάμεσα στον τοπικό ΄Αρη και τα Γρεβενά Αεράτα, δύο ομάδες που κοσμούν την κατηγορία.
Το παιχνίδι είχε δαιμονιώδη ρυθμό με την μπάλα ν’ ανεβοκατεβαίνει στις δυο εστίες και τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν κυριολεκτικά όλα. Καλύτερα στις λεπτομέρειες τα Αεράτα, πέτυχαν δυο τέρματα στο α΄μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι που αρχικά ισοφάρισαν προσπάθησαν κι έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.
Στο β΄μέρος το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που κατέκλυσαν το γήπεδο της Μηλιάς, με τα Αεράτα στην εκπνοή του αγώνα να πετυχαίνουν με πέναλτι το 3ο τους γκολ και να διατηρούν το αήττητό τους, ενώ ο ΄Αρης Μηλιάς ηττήθηκε μετά από 6 αγωνιστικές.



ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
Α’ ημίχρονο


4ο λεπτό – Ο Π. Λάλλος τροφοδότησε τον Παπακώστα, ο οποίος με κεραυνό έξω απ΄την περιοχή άφησε άναυδο τον Τζιόγκου, σημειώνοντας το 0-1.
9ο λεπτό - Επέλαση του Αναστασιάδη, πάσαρε στον Ντινόπουλο, ασίστ του τελευταίου στον Π. Λάλλο που σούταρε δυνατά άουτ.
10ο λεπτό - ΄Εξοχη κάθετη πάσα του Γρίδα στο Σ. Δεληβό που με τέλειο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
22 λεπτό – Ο Κατσαντώνης με φοβερό απευθείας φάουλ από τα 25 μ. έδωσε ξανά το προβάδισμα στα Αεράτα με 1-2.
27ο λεπτό – Πολύ δυνατό σουτ του Γιαννούλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βίδρας.

30ο λεπτό – Δυνατό συρτό απευθείας φάουλ του Νερκίζογλου από πλάγια αριστερά, δεν αιφνιδίασε το Βίδρα, που απέκρουσε με τα πόδια.
37ο λεπτό – Τεράστια διπλή ευκαιρία για τα Αεράτα, όταν ο Π. Λάλλος έβγαλε μόνο του τον Ντινόπουλο που πλάσαρε για ν’ αποκρούσει με τα πόδια ο Τζιόγκου, ο Θ. Δημόπουλος που έγινε κάτοχος της μπάλας έβγαλε τη σέντρα, για ν’ αστοχήσει ο Παπακώστας με κεφαλιά σε κενή εστία.
40ο λεπτό – Καλό φάουλ του Κατσαντώνη, πέρασε μόλις άουτ.

Β’ ημίχρονο
48ο λεπτό – Κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Θ. Δημόπουλος, ο Δημητριάδης πήρε την κεφαλιά, σουτ του Παπακώστα από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

82ο λεπτό – Συνδυασμός Φίλιου – Στ. Δεληβού, σουτ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.
89ο λεπτό – Καταπληκτική κάθετη πάσα του Αναστασιάδη στον Ντινόπουλο που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Τζιόγκου, με αποτέλεσμα ο κ. Δροβατζήκας να σφυρίξει αμέσως το πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Π. Λάλλος σημειώνοντας το τελικό 1-3.

΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Δροβατζήκα, Κωνσταντή, Ρότσικα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ (Ανδρέας Λέτσιος): Τζιόγκου, Γ. Δεληβός, Νερκίζογλου, Σιώτας, Λούδας, Γιαννούλας, Παπαϊωάννου (69΄Τριγώνης), Γρίδας (47΄Φίλιος), Σ. Δεληβός, Αράπογλου, Χρυσής.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Κοτενίδης, Οικονόμου, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Θ. Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Παπακώστας, Μπαρμπαγιάννης, Ντινόπουλος

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: