ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Έλληνας ζητά 10.000.000 ευρώ από τον Κέβιν Κόστνερ!!!

Αποζημίωση ύψους άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ διεκδικεί ένας Έλληνας από τον Κέβιν Κόστνερ.
Ο ηθοποιός θα βρεθεί αντιμέτωπος στα δικαστήρια με τον ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία της ομογένειας Σπυρίδωνα Κοντογούρη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ για εξαπάτηση.
Η διαμάχη ανάμεσα στους δυο άντρες ξεκίνησε πέρυσι στη διάρκεια της κρίσης στον κόλπο του Μεξικού εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας που προκάλεσε η BP. Εκείνη την περίοδο ο Κόστνερ παρουσίασε ένα θαυματουργό μηχάνημα καθαρισμού, κερδίζοντας τον τίτλο του σωτήρα. Το μηχάνημα χαρακτηρίστηκε από τα media « η λύση του Κόστνερ» και εκείνος κλήθηκε να μιλήσει ακόμα και στο Κογκρέσο, γεγονός που έπεισε την BP να χρηματοδοτήσει το project με περισσότερα από πενήντα εκατομμύρια δολάρια.
Δεν ενθουσιάστηκαν όμως όλοι εξίσου από τον ρόλο που έπαιξε ο Κόστνερ σε αυτή την υπόθεση… Τόσο ο Σπυρίδων Κοντογούρης όσο και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στίβεν Μπάλντουιν προχώρησαν σε αγωγές εναντίον του υποστηρίζοντας ότι τους έπεισε να πουλήσουν τις μετοχές που είχαν στην εταιρεία κατασκευής του μηχανήματος λίγο πριν η BP αποφασίσει να επενδύσει σε αυτήν.
Αμέσως μετά την κατάθεση των μηνύσεων από τον Κοντογούρη και τον Μπάλντουιν, οι δικηγόροι του Κόστνερ απάντησαν με κατάθεση αίτησης απαλλαγής από την υπόθεση, αφού όπως λένε, ο ηθοποιός δεν είχε επίσημο ρόλο μέσα στην εταιρεία κατασκευής του μηχανήματος σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: