ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: Δεν επιτρέπεται να μιλούν στο... -10

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε την επομένη του ντέρμπι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για τα όσα έγινα στο "Γ. Καραϊσκάκης", το σκηνικό στα αποδυτήρια, τη διαιτησία του Καλόπουλου, τον Σισέ αλλά και για την επιθυμία του Παναθηναϊκού να παραιτηθεί από την προεδρία της Superleague.
«Η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μία υποδοχή που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα. Επίσης στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν έγινε τίποτα και κανείς δεν μπορει να πει τίποτα. Όταν έληξε το ματς δεν είδα ενα περιστατικό που οι οπαδοί του Ολυμπιακού να χτυπούν παίκτη του Παναθηναϊκού. Αν έχει γίνει το καταδικάζω», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ενώ πρόσθεσε:
«Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανές. Κατέβηκαν 5 παίκτες του ΠΑΟ από το πούλμαν και πήγαν στα αποδυτήρια ψάχνοντας τον Τοροσίδη που ήταν στο δωμάτιο του αντιντόπινγκ. Φώναζαν και χτύπαγαν την πόρτα των αποδυτηρίων. Τότε πήγα και τους είπα τελείωσε το παιχνίδι είναι ώρα να φύγετε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να φωνάζουν να λένε διάφορα για τα οποία δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες».

Για τον Σισέ και για τις διαμαρτυρίες των «πρασίνων», είπε: «Από 'κει και πέρα, όσον αφορά τον Σισέ, δεν έχει χτυπηθεί από κανένα. Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν... αν βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό είναι γιατί τους έχει βοηθήσει η διαιτησία. Ακόμα και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ είδε όλη η Ελλάδα πως κέρδισαν με 2-1. Πέναλτι ανύπαρκτο που σφύριξε ο διαιτητής από 45 μέτρα μακριά και η αποβολή του Αβραάμ. Ο Ολυμπιακός  είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δεν χωράει αμφισβήτηση. Να μην ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες. Εγώ στις σημερινές φωτογραφίες είδα πίσω από τους διαιτητές και παρατηρητές της Super League την ώρα που έληξε ο αγώνας. Να δούμε τι έχουν γράψει και μετά θα μιλήσουμε".
Σε ότι έχει να κάνει με το αίτημα Γόντικα για παραίτηση του Μαρινάκη από την προεδρία της Super League ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: "Ο κ. Γόντικας μπορεί να το θέσει επίσημα στην λίγκα και από 'κει και πέρα υπάρχουν οι κανονισμοί και θα κρίνουν και οι υπόλοιποι πρόεδροι αν πρέπει να παραιτηθώ ή όχι. Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν βλέπουμε το... δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Ο κ. Γόντικας ψάχνει να βρει δικαιολογίες.
Για την διαιτησία του Καλόπουλου και των βοηθών του ο Ευάγγελος Μαρινάκης υποστήριξε τα εξής: "Οι αποφάσεις του κ. Καλόπουλου μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο. Για το γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε υπάρχουν διάφορες απόψεις. Μπορεί να τος δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να καταδικάσουμε τα άλλα 92 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0 μπροστά στο σκορ. Που υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: