ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-1 (0-1)

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
3ος ΟΜΙΛΟΣ
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη: 9-02-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σ’ έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο  Πυρσός χάρη στην ποδοσφαιρική ευφυϊα του Γεωργίου, που πέτυχε δυο καταπληκτικά τέρματα, κατάφερε να πετύχει στο β΄ημίχρονο την ολική ανατροπή και να πάρει το τρίποντο από την Αλεξάνδρεια κι έτσι να αναρριχηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου.
Στο α΄ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό με τον Πυρσό να έχει ελαφρά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Καρασαββίδη. Η Αλεξάνδρεια παρουσιάστηκε οργανωμένη αμυντικά με δυο ζώνες άμυνας και παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να προηγηθεί στο 31΄με το Γασπαράτο.
Στο β΄μέρος ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση των παιχτών του Πυρσού, και με το Γεωργίου που αναδείχτηκε σε μορφή του αγώνα, γύρισε το ματς. Παράλληλα οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.
Στα αρνητικά του αγώνα η διαιτησία του κ. Γρατσάνη και του β΄βοηθού κ. Μανασή, που με τα σφυρίγματά τους και τις λανθασμένες υποδείξεις, εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές, ενώ διέκοπταν αναίτια την ομαλή ροή του παιχνιδιού.









To φιλμ του αγώνα
14ο λεπτό- Μακρινό σουτ του Γασπαράτου, μπλόκαρε άνετα ο Μακρής.
22ο λεπτό- Κίτρινη κάρτα στον Πολυζόπουλο.
31ο λεπτό- Κίτρινη κάρτα στον Ευαγγελόπουλο.
32ο λεπτό- Πολύ ωραία μπαλιά του Μπαστάκη στον Γασπαράτο, που φεύγοντας από κανονική θέση πλάσαρε εύστοχα το Μακρή, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 0-1.


38ο λεπτό- Απευθείας καλοχτυπημένο φάουλ του Ευαγγελόπουλου από δεξιά, με δυσκολία απέκρουσε ο  Καρασαββίδης.
42ο λεπτό- Κίτρινη κάρτα στον Αλεξανδρίδη.
54ο λεπτό- Δυνατό φάουλ του Συμπεθέρη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μακρής.
61ο λεπτό-  Ο Σερέτης άνοιξε δυνατά στον Τζιώρα που έβγαλε τη σέντρα και ο Γεωργίου μ’ ένα εκπληκτικό στην κίνηση σουτ, ισοφάρισε σε 1-1.
74ο λεπτό-  Ο Δούμας έβγαλε την ασίστ στο Γεωργίου, που από θέση τετ-α-τετ αστόχησε από κοντά.
79ο λεπτό-  Ο Μακρής εκτέλεσε ελεύθερο, κεφαλιά του Σερέτη από το κέντρο του γηπέδου, ο Γεωργίου εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του ξέφυγε και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-1.
85ο λεπτό-  Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Πυρσό, όταν ο Γεωργίου μόνος προ του Καρασαββίδη, πάσαρε στον Τζιώρα που αντί να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία, πάσαρε στο Δούμα για να προλάβει ο Πεϊκος να απομακρύνει σε κόρνερ.
91ο λεπτό-  Κίτρινη κάρτα στον Πεϊκο.
95ο λεπτό-  Λήξη του αγώνα ΠΥΡΣΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-1


Κακή η διαιτησία του κ. Γρατσάνη (Τρικάλων).

Πυρσός Γρεβενών (Γιάννης Σαμαράς): Μακρής, Δελήμπασης, Μπόλλος, Σερέτης, Ευαγγελόπουλος (89΄Χερίδης), Χαραλαμπίδης (46΄Στεφόπουλος), Αλεξανδρίδης (82΄Παπαμιχαήλ), Τζιώρας, Γεωργίου, Δούμας, Ελευθερίου 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Μπαστάκης, Αντάμης (75΄Χαλβατζής), Πολυζόπουλος, Πεϊκος, Τσέος, Συμπεθέρης, Τσακστάνης, Μπενίσκος (46΄Παπαδόπουλος), Γασπαράτος, Μυλωνάς
Φώτης Μπαζάκας – Κώστας Ντίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: