ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εθνικός Φιλιππιάδας-Κοζάνη 3-1

Όλα της ήρθαν ανάποδα
Φωνάζει η Κοζάνη!!
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!!. Όταν αναγκάζεσαι να κάνεις αλλαγή στα πλάνα σου πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι λόγω τραυματισμού παίκτη, (Τραυλός τράβηγμα στο ζέσταμα) ε…  τότε δικαιώνεις ειρωνικά την λαϊκή αυτή ρύση.
Στη συνέχεια η άρνηση του κ Σκουλά να δώσει τρία πέναλτι που ζήτησε η Κοζάνη αλλά και οι χαμένες ευκαιρίες ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο την τιμώρησαν και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Η  Κοζάνη αν και έπαιζε από το 39΄με 10 παίκτες (αποβολή του Γκόβα με δεύτερη κίτρινη γιατί άργησε να εκτελέσει ένα φάουλ), στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις φάσεις να κάνει το γκολ και να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βραζιλιάνο Ζοσέϊρ Φλορένσιο ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε αυτός τους τρεις βαθμούς και βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και σε συνδυασμό με την αστοχία στην τελική προσπάθεια των παικτών της Κοζάνης κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.
Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς όμως να καταφέρει να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.
Αντίθετα η Κοζάνη σε μια από τις επισκέψεις της στα καρέ του Εθνικού κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τοπούζη.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 2΄ διπλή ευκαιρία σε κεφαλιά και σουτ του Παλιάγκα εξ’ επαφής αποκρούει ο Βούρας.
Στο 12΄ ο Βούρας ανακόπτει τον Μπούρμπο τελευταία στιγμή.
Στο 24΄σουτ-φάουλ που εκτέλεσε ο Γκόβας ο Σταυράκης απέκρουσε στην γωνία η μπάλα έφτασε στον Τοπούζη ο οποίος από κοντά πέτυχε το 0-1.
Στο 39΄ δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Γκόβα.
Στο 42΄ κίτρινη κάρτα στο Μκριτσιαν απο τον διαιτητή που είδε ανατροπή στον Λάππα και πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φλορένσιο και το 1-1.
Στο 50΄σούτ Τρίψα μπλοκάρει ο Σταυράκης
Στο 53΄σέντρα του Τρίψα μέσα στην περιοχή, σουτ του Τοπούζη μπλοκάρει πάλι ο Σταυράκης
Στο 54΄ανατροπη Λάλλου .....παίζεται !!!
Στο 55΄ σέντρα του Μιχάλη και ο Φλορένσιο με κεφαλιά το 2-1.
Στο 61΄ανατροπή Τοπούζη ,πάλι ο διαιτητής δε δίνει τίποτα
Στο 63΄σούτ Κυριακίδη η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Πάνου ο κ Σκουλάς δεν βλέπει τίποτα
Στο 66΄ Σουτ του Λάππα έξω από την περιοχή ψηλά άουτ.
Στο 84΄ Ο Φλορένσιο έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και με σουτ το 3-1.
Στο 91΄ εντυπωσιακή απόκρουση του Σταυράκη σε σουτ του Κυριακίδη.
Στο 92΄ σουτ του Δημουλιά μόλις άουτ.
Διαιτητής ο κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) με βοηθούς τον κ. Τασιόπουλο (Θεσσαλίας) και τον κ. Διπλάρη (Καρδίτσας).
Εθνικός Φιλιππιάδας: Σταυράκης, Πάνου, Τριάντος, Παλιάγκας, Δ.Γ. Μπαλάφας, Ηλίας, Τρούλλης (57΄ Δημουλιάς), Μπούρμπος (87΄ Κόλλινς), Λάππας, Μιχάλης (73΄ Σιδηρόπουλος), Φλορένσιο.
Κοζάνη: Βούρας, Τρίψας Ι., Κυριακίδης, Μκριτσιάν, Κάλφας, Θ. Λάλλος (89΄ Πάλλας), Παπαδόπουλος (77΄ Βασίλιεβιτς), Τρίψας Χ., Τοπούζης, Γκόβας, Μαρκόπουλος (68΄ Χαματάϊ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: