ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πάνου Μπιτσαξή και συντονιστικής επιτροπής Δ Εθνικής!!!
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Θα συναντηθεί τελικά η συντονιστική επιτροπή της Δ' Εθνικής με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, στις 3 Μαρτίου.
Ύστερα από τις επίμονες προσπάθειες των εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής της Δ’ Εθνικής, ο Γ.Γ.Α. δέχτηκε να τους συναντήσει για να του εκθέσουν τα αιτήματά τους. Βέβαια, χρειάστηκε οι σύλλογοι να στείλουν επιστολή
στη γενική γραμματεία, να περιμένουν μάταια για απάντηση για βδομάδες, ωστόσο επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις και ειδικά όταν εδώ γράψαμε ότι δεν χωράει στα ραντεβού του η Δ Εθνική, τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συναντηθούν στις 3 Μαρτίου στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΓΓΑ.

Μάλιστα, ο ένας εκ των εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής, Γιώργος Καλαποτλής, δέχτηκε την Παρασκευή τηλεφώνημα από την γραμματεία του κ. Μπιτσαξή, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ραντεβού με τον Γ.Γ.Α. Ο Γιώργος Καλαποτλής, πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου και εκπρόσωπος του 1ου ομίλου, βρέθηκε την Πέμπτη στα Ανώγεια και στην συνάντηση των προέδρων των συλλόγων του κρητικού συλλόγου, οι οποίοι συντάχθηκαν στην προσπάθεια για να λάβουν τα σωματεία της Δ' Εθνικής την κρατική επιχορήγηση.
Πάγιο αίτημα της συντονιστικής επιτροπής είναι να δοθούν οι επιχορηγήσεις στα σωματεία, κάτι που έχει να συμβεί από το 2007. Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 9.000 ευρώ για κάθε ομάδα, το οποίο όμως δεν εισπράττουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Συνάντηση συντονιστικής στον Βόλο

Το τι ακριβώς θα συζητηθεί με τον κ. Πάνο Μπιτσαξή θα αποφασιστεί στη συνάντηση που θα έχει η συντονιστική επιτροπή των 10 ομίλων της Δ' Εθνικής σήμερα το μεσημέρι (1 μ.μ.) στη Νέα Αγχίαλο. Θα συζητηθούν τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, με την ΕΠΟ να μην έχει ανταποκριθεί σε κανένα από τα αιτήματά τους ακόμα. Οριστικές αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις και τι μορφή θα έχουν αυτές θα ληφθούν μετά τη συνάντηση με τον Γ.Γ.Α.

Βλέπουν «αποχή» στη Δ’ Εθνική

Με θέα τον χιονισμένο Ψηλορείτη, συντροφιά κρητικής κουζίνας και υπό τους ήχους της λύρας συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι των 13 ομάδων του 10ου ομίλου.
Η συνάντηση έγινε στα Ανώγεια και το παρών έδωσε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής της Δ’ Εθνικής και πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής. Οι σύλλογοι της Κρήτης εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ο κ. Καραποτλής τους ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα κινήσεις της συντονιστικής επιτροπής. Εξάλλου, αυτός ήταν που βρέθηκε στη συνέλευση του Δ. Σ. της ΕΠΟ για να εκθέσει τα αιτήματα των ομάδων της Δ Εθνικής και μετέφερε από πρώτο χέρι την αδιαφορία που εισέπραξε.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως αν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την Πολιτεία για τα αιτήματά τους, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι ομάδες να προχωρήσουν σε αποχή από το πρωτάθλημα. Και αφού οι εννέα όμιλοι είναι σύμφωνοι για κάτι τέτοιο, τώρα σε αυτούς προστέθηκε και ο 10ος όμιλος, οπότε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα μπει λουκέτο!
Εκπρόσωπος του κρητικού ομίλου εξελέγη ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων, πατέρας Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο οποίος θα δώσει το παρών στην επόμενη συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής.
Στο περιθώριο των συνομιλιών για το μέλλον της Δ’ Εθνικής, οι ομάδες της Κρήτης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια συμβολική κίνηση, προσφέροντας η κάθε μια το ποσό των 100 ευρώ στον ΟΦΗ, για να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: