ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Λευκάδια Ημαθίας - Α.Ο. Σειρήνα 4-1

Κυριακή: 20-02-2011
Δημοτικό γήπεδο Λευκαδίων
Νέα νίκη για την ομάδα των Λευκαδίων, η οποία χθες συνέτριψε έναν δυνατό αντίπαλο, την Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών, με 4-1, αποζημιώνοντας τους 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες και ο διαιτητής παρουσιάστηκαν με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος είχε πολλές και αξιόλογες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με τα Λευκάδια να παίρνουν το προβάδισμα με 2-0 σ’ αυτό το διάστημα, έχοντας τους Μαντζιαρίδη-Παπαδόπουλο μεγάλους πρωταγωνιστές.
Στην επανάληψη όμως, εξαιτίας του Σερραίου διαιτητή Τρακαλιάνη, ο οποίος διέκοπτε συνεχώς το παιχνίδι με τα εκνευριστικά του σφυρίγματα, η απόδοση και των δύο ομάδων έπεσε κατακόρυφα, αφού ήταν υποχρεωμένοι περισσότερο να στήνουν την μπάλα για να εκτελέσουν φάουλ, παρά να αλλάξουν μια-δυο μπαλιές.
Παρόλα αυτά, και παρά την ποιοτική μετριότητα σ’ αυτό το δεύτερο 45λεπτο μπήκαν τρία γκολ, χωρίς όμως ιδιαίτερες μεγάλες φάσεις. Έτσι, κάτω από τους ήχους των χάλκικων, που έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα καρναβαλισμού στο γήπεδο των Λευκαδίων, η τοπική ομάδα πήρε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
14’. Κεφαλιά πάσα του Τρούπκου για τον Ηλιάδη, που από τη γραμμή της μικρής περιοχής σουτάρει ελάχιστα άουτ.
18’. Ισχυρό σουτ από τον Ιωαννίδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα φεύγει σύρριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κωτσιόπουλου.
20’. Από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Μαντζιαρίδη, ο Τζεϊρανίδης με κεφαλιά από τη γραμμή της μικρής περιοχής, ανοίγει το σκορ.
22’. Φάουλ του Τζερεμέ έξω από την περιοχή, αναγκάζει τον Κωτσιόπουλο στην απόκρουση του αγώνα.
35’. Ο Τρούπκος 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή με σουτ, ενώ ο τερματοφύλακας της Σειρήνας είναι εκτός θέσης, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
37’ Ο Παπαδόπουλος βγάζει σέντρα από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Έξαρχος μόνος του πλασάρει άουτ από πολύ κοντά.
40’. Μονοκόμματο σουτ του Μαντζιαρίδη από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα φεύγει σύρριζα άουτ.
41’. Ο Τρούπκος μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει με δύναμη, όμως ο Τσακτσάρης αποκρούει σωτήρια κόρνερ.
65’. Ο Ζαχαριουδάκης μόνος με τον Τσακτσάρη, δεν μπορεί να πλασάρει.
75’. Ο Τζερεμές λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με δυνατό σουτ μειώνει σε 2-1.
76’. Ο Ζαχαριουδάκης από πάσα του Παπαδόπουλου σουτάρει από καλή θέση άουτ.
80’. Από πάσα του Τρούπκου, ο Μαντζιαρίδης με ισχυρό σουτ στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας της Σειρήνας, κάνοντας το 3-1.
86’. Με κεφαλιά ο Θεοδωρίδης από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 4-1.
90’. Από πάσα του Κοτζαχρήστου στον επερχόμενο Τρούπκο, ο δεύτερος πλασάρει για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας.
94’. Ο Τζερεμές αποφεύγει δύο αμυντικούς των Λευκαδίων με σουτ από τη γραμμή μεγάλης περιοχής σουτάρει, η μπάλα αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κωτσιόπουλου.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τα Λευκάδια, που στο α’ ημίχρονο ήταν χάρμα οφθαλμών, διακρίθηκαν οι Παπαδόπουλος, Μαντζιαρίδης, Τζεϊρανίδης, Κωτσιόπουλος, Τρούπκος.
Από τους φιλοξενούμενους που παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο, καλύτερος παίκτης αποδείχτηκε ο Τζερεμές, με τους Τσακτσάρα, Κυριακίδη να τον ακολουθούν σε απόδοση.
Η διαιτησία του Τρακαλιάνη από τις Σέρρες ήταν διπρόσωπη, καλή στο α’ ημίχρονο και κακή στην επανάληψη.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 20’ Τζεϊρανίδης (1-0), 35’ Τρούπκος (2-0), 75’ Τζερεμές (2-1), 80’ Μαντζιαρίδης (3-1), 86’ Θεοδωρίδης (4-1)
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Κοτζαχρήστος, Σαρμπίνος, Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, ΜΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΟΥΠΚΟΣ, Ζαχαριουδάκης (82’ Καρατζής), Έξαρχος, ΤΖΕΪΡΑΝΙΔΗΣ.
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ: ΤΣΑΚΤΣΑΡΑΣ, Μπλάντος, Τσιάτσιος, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Φαλτάκας, Γκέτσιος (65’ Πολύζος), Λάμαρης (39’ Αναγνώστου), Ιωαννίδης, Δούμας, Μπόζιαρης, ΤΖΕΡΕΜΕΣ.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα ΚΕΡΚΙΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ, για το αναλυτικό ρεπορτάζ που μας έστειλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: