ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚ: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 4χρονη!!! (VIDEO)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 4χρονο κοριτσάκι, ενώ η μητέρα της βρέθηκε με σοβαρά τραύματα στα χέρια στο σπίτι τους, στο Greater Manchester. Το κοριτσάκι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ενώ η μητέρα του, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστική, επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Το άψυχο σώμα της μικρής, Chloe Burke, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς την Πέμπτη (17/02), σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού, δίπλα στη μητέρα της, η οποία μεταφέρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Aξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε, ότι οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα της υπόθεσης. “Θέλω να υπογραμμίσω ότι δεν αναζητείται κάποιος άλλος σε σχέση με αυτό που συνέβη”, ανέφερε η ίδια.
O 38χρονος πατέρας της Chloe, Michael Burke, ο οποίος είχε χωρίσει με τη μητέρα της, και ο γιος του από τον επόμενο γάμο του, άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το σπίτι.
“Ο κόσμος μου όλος έχει καταρρεύσει. Ήταν ένα 4χρονο κοριτσάκι. Τα μαλλάκια της ήταν κόκκινα και σγουρά. Ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα”, δήλωσε ο τραγικός πατέρας.
“Ποτέ δε βαριόμουν με την Chloe. Ήταν πολύ καλό κορίτσι και δεν καταλαβαίνω, γιατί κάποιος θα ήθελε να κάνει κακό ή να πονέσει ένα μικρό κοριτσάκι. Αποκλείεται να το έκανε η μαμά της”, είπε ο ετεροθαλής αδελφός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: