ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Συζητούν για το ντέρμπι Μαρινάκης-Θύρα 7

Συνάντηση με βασικό θέμα συζήτησης το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό...
στο Καραϊσκάκης αναμένεται να έχουν το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Θύρα 7. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αναμένεται να ζητήσει από τους οπαδούς του Πειραιώτικου συλλόγου να προσέξουν να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στο ματς με τους «πράσινους». Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε τους αγώνες κατά της βίας που δίνει καθημερινά ο πρόεδρος των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας. Οι φίλαθλοι αναμένεται να του εγγυηθούν ότι θα κυλήσουν όλα ήρεμα και εν συνεχεία να συζητήσουν και κάποια άλλα θέματα.
Υποσχέσεις για άψογη φιλοξενία
Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε και η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι. Η πλευρά του Ολυμπιακού έδωσε υποσχέσεις για άψογη φιλοξενία στην αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως στα αποδυτήρια θα υπάρχει μόνο Αστυνομία και όχι υπάλληλοι εταιρίας σεκιούριτι.
Χρηματικό πρόστιμο για το κέρμα
Χρηματικό ήταν τελικά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που σύμφωνα με τους κανονισμούς τιμώρησε με βαρύ πρόστιμο τους Πειραιώτες, καθώς δεν υπήρξε τραυματισμός του επόπτη. Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν το ποσό των 28.500 ευρώ για το λάθος ενός ανεγκέφαλου οπαδού τους να πετάξει αντικείμενο στον βοηθό. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον έψαχνε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό από τους αγώνες των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας, δια παντός. Αναλυτικά η απόφαση: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση:
Με την υπ΄αριθμ. 63/14-02-2011 απόφασή της επιβάλλει α) στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή είκοσι οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων (28.500) ευρώ".
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: