ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Νυχτοπερπατήματα για τρεις στην ΑΕΚ παρά την ήττα!!!

Διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα περιλάμβανε το σαββατιάτικο πρόγραμμα τριών παικτών της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο λόγος για τους Μπερνς, Γιάχιτς και Γκερέιρο, που αποφάσισαν να... πνίξουν τον πόνο τους σε γνωστό μπαρ της Αθήνας.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ενωσης, εκ των οποίων Μπερνς και Γκερέιρο ήταν και βασικοί στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, έπνιξαν... τον πόνο τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε γνωστό κλαμπ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, Μπερνς, Γιάχιτς και Γκερέιρο, βρέθηκαν στο μπαρ που παλιότερα είχε ενοπιστεί και ο Σίντνεϊ Γκοβού και πέρασαν εκεί το σαββατόβραδό τους. Εγιναν αντιληπτοί από φιλάθλους της ΑΕΚ που διασκέδασαν στο ίδιο μέρος και αποδοκιμάστηκαν, αλλά δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να διασκεδάζουν.
Οι... κακές γλώσσες αναφέρουν πως οι τρεις ποδοσφαιριστές κατανάλωσαν δύο μπουκάλια ουίσκι προτού αποχωρήσουν τα ξημερώματα της Κυριακής (6/2).
Στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι, αλλά για την ώρα δεν σχολιάζουν επίσημα τα δημοσιεύματα και δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρξει κάποια αντίδραση. Αλλωστε, δεν υπάρχουν πληροφορίες πως το συγκεκριμένο περιστατικό, αποτελεί συχνό φαινομένο για τους παραπάνω παίκτες της Ενωσης.
Πηγή:sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: