ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη

Ο Zairi ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος και δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο Ernesto Valverde τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.
Οι Hurtado, Νίκος Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης από την μεριά τους, συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Οι δύο πρώτοι στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο τρίτος έκανε θεραπεία, όπως και ο Αβρααμ Παπαδόπουλος.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κύριος Valverde ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Pardo, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Mellberg, Bravo, Holebas, Μανιάτης, Modesto, Ibagaza, Φετφατζίδης, Fuster, Zairi, Rommedahl, Riera, Pantelic, Dudu, Djebbour, Leandro.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, δηλαδή οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Hurtado, Ποτουρίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Megyeri και Mirallas, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Κυριακή στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: