ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στόχος Ιταλών σκάουτερ τα ελληνικά <λαβράκια>!!!

Ταλέντα στα ..."απόνερα" του ντέρμπι!!!
Τα αιχρά γεγονότα που έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (19/2), ήταν φυσικό και επόμενο να επισκιάσουν, όχι μόνο όλα τα υπόλοιπα γεγονότα της προηγούμενης 23ης αγωνιστικής, αλλά και κάθε άλλο αξιοσημείωτο γεγονός.
Ετσι, σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η... επιδρομή των Ιταλών σκάουτερ, οι οποίοι μέσα στο Σαββατοκύριακο (19 και 20/2), βρέθηκαν σε αρκετά γήπεδα προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες υποδομής της Σουπερ Λίγκας και να τσεκάρουν μεταγραφικούς στόχους των ομάδων που εκπροσωπούν.
Απεσταλμένοι από Μίλαν, Γιουβέντους, Πάρμα, Τζένοα και Ουντινέζε, παρακολούθησαν κυρίως, νεαρούς σε ηλικία Ελληνες ποδοσφαιριστές, τους οποίους οι ομάδες μας δύσκολα θα εμπιστευτούν σε αγώνες Πρωταθλήματος. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι ξένοι… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ψάχνουν για ταλέντα που μπορούν να αποκτήσουν σε τιμή ευκαιρίας. Μάλιστα, οι Ιταλοί «κατάσκοποι» πήγαιναν μαζί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και κρατούσαν διαρκώς σημειώσεις απ' όσα έβλεπαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Goal, η περιοδεία τους άρχισε το Σάββατο 19/2 το μεσημέρι απ' το γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι, όπου διεξήχθη το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αρη (0-1) για το πρωτάθλημα Νέων Κ20. Ο 18χρονος σέντερ φορ των «κίτρινων» Θανάσης Τοπούζης, (στόχος της Πάρμα και της Γιουβέντους, καθώς τον έχουν ξαναδεί) και ο συνομήλικός του Παναγιώτης Μπάλλας των γηπεδούχων (στόχος της Ουντινέζε και της Πάρμα), ήταν δυο απ' τους παίκτες που ήθελαν να... ακτινογραφήσουν. Σίγουρα όμως θα σημείωσαν και άλλα ταλαντούχα παιδιά των δυο ομάδων. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Καπανδρίτι, όπου είδαν τον αγώνα Νέων Κ20 ΑΕΚ - Πανιώνιου (0-4).
Δύο από τους Ιταλούς σκάουτερ, πήγαν λίγο αργότερα στην Τρίπολη, προκειμένου ο διαμεσολαβητής της Γιουβέντους να δει για άλλη μια φορά τον Κώστα Φορτούνη του Αστέρα, να αγωνίζεται εναντίον της Κέρκυρας. Το βράδυ, οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι, με την προσοχή τους να είναι στραμμένη στον Λουκά Βύντρα, του οποίου τελειώνει το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Την Κυριακή στις 10 το πρωί ήταν και πάλι σε γήπεδο και συγκεκριμένα στο Περιστέρι όπου έγινε το ματς Ατρόμητου - Παναθηναϊκού (2-4) για τους Κ17, και το απόγευμα παρακολούθησαν τον αγώνα της Super League Ατρόμητος - Αρης. Τη Δευτέρα επέστρεψαν στην πατρίδα τους και - όπως λένε οι άνθρωποι που τους συνόδεψαν σε όλο αυτό το... σαφάρι εντοπισμού ταλαντούχων Ελλήνων παικτών-, είχαν γεμάτα τα σημειωματάριά τους με αμέτρητες παρατηρήσεις...
Λέτε η ελληνική κοινότητα της Ιταλίας (Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Μίλαν, Βαγγέλης Μόρας - Μπολόνια, Παναγιώτης Κονέ - Μπρέσια, Παναγιώτης Ταχτσίδης - Γκροσέτο, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος - Νέοι Ιντερ, Βασίλης Καραγκούνης - Νέοι Ουντιναέζε) να διευρυνθεί;
Το σίγουρο είναι πως οι Ελληνες παίκτες, θα το ήθελαν πάρα πολύ…
Με πληροφορίες από το sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: