ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός: Δύο στα δύο για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα!!!

Μετά και την 10η σερί νίκη του στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός διατήρησε την διαφορά του +7, την οποία μπορούσε και να... μεγαλώσει. Τελικά όμως ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην Τούμπα και παρέμεινε στους εφτά βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους. Ένα παιχνίδι που όπως είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή οι «ερυθρόλευκοι», δεν τους ένοιαζε το τελικό του αποτέλεσμα. Αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι να κερδίσουν αυτοί τον Άρη εκτός έδρας και εν συνεχεία να επικρατήσουν και επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.
Συζήτηση στα αποδυτήρια είχαν οι Πειραιώτες μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, όπου τόνιζαν ότι: «Αυτή τη νίκη πρέπει να την αφιερώσουμε σε αυτά τα 21 παιδιά που χάθηκαν άδικα πριν 30 χρόνια. Μπορεί να μην ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, αλλά κερδίσαμε ήδη έναν από τους τρεις πολύ δύσκολους αγώνες που είχαμε και τώρα μας απομένουν δύο. Αυτοί με Άρη και Παναθηναϊκό. Εμάς δεν μας νοιάζει τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα αλλά να κερδίσουμε εμείς στην Θεσσαλονίκη τον Άρη και εδώ τον Παναθηναϊκό και στην ουσία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να τα καταφέρουμε για τον κόσμο μας που τόσο πολύ μας έχει στηρίξει, αλλά και για τα 21 παιδιά της Θύρας 7 που μας βλέπουν από εκεί ψηλά».
«Νίκη ρεκόρ στην 30η επέτειο»
Αναφορά στη τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Ξάνθης στην 3οη επέτειο της Θύρας 7, έκανε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
«Ο Ολυμπιακός υπέγραψε την 30ή επέτειο της τραγωδίας του σταδίου «Καραϊσκάκη» με μία νίκη ρεκόρ με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη την Κυριακή. Ένα λεπτό σιγής τηρήθηκε πριν την νίκη των πρωτοπόρων της Super League, που διατήρησαν την διαφορά των επτά βαθμών από τον μεγάλο αντίπαλό τους Παναθηναϊκό» αναφέρεται σχετικά, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, πριν γίνει αναφορά στην προ 30ετίας τραγωδία:
«Εικοσιένα φίλοι του Ολυμπιακού πέθαναν στις 8 Φεβρουαρίου 1981, τη στιγμή που έβγαιναν από το στάδιο για να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας τους επί της ΑΕΚ, σε ένα γεγονός που παραμένει η μεγαλύτερη τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: